Nyílászáró főoldal / Beltéri ajtók / Kapcsolat

BEMUTATÓTEREM

Több mint 400 m2-es bemutatótermünket jól megközelíthető helyen Budapesten a XIII. kerületben találja. Megközelíthető 3-as metróval a Forgách utcai megállótól, vagy az Árpád-híd pesti lábától induló 120-as autóbusszal. Gépkocsival érkező vendégeinket saját zárt parkolóval várjuk. (Előzetes bejelentkezés szükséges!)
Mantu Ajtó-Ablak Stúdió
Cím: 1139 Budapest
Röppentyű u. 73/A
Telefon: 06/1-920-2020
E-mail: Mantu Ajtó Stúdió E-mail küldése

Nyitva tartás:
H-CS: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-14.00

Egyedi időponthoz előzetes egyeztetés szükséges.

Google térkép

ELÉRHETŐSÉGEK

Kérjük, hogy mielőtt ellátogatna hozzánk, vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, hogy biztosan szabad legyen valamelyikük a kívánt időpontban.

Mantu Ajtó Stúdió vezető tanácsadó
Kovács Veronika
homlokzati nyílászáró, beltéri ajtó és parketta
vezető tanácsadó
Tel: 06/1-920-2020
e-mail: Mantu Ajtó Stúdió E-mail küldése
Örömömre szolgál az, hogy a megszerzett szakmai tapasztalatommal, tanácsaimmal megtalálhatjuk azokat a termékeket amik valóban otthonosabbá, szebbé, kényelmesebbé teszik ügyfeleink lakóterét.

Mantu Ajtó Stúdió vezető tanácsadó
Besenyei Tímea
homlokzati nyílászáró, beltéri ajtó és parketta
vezető tanácsadó
Tel: 06/1-920-2020
e-mail: Mantu Ajtó Stúdió E-mail küldése
Az elmúlt 15 évben rengeteg ügyfelemnek segítettem megtalálni az ideális ajtókat, vagy ablakokat. Mivel ez egy speciális termékkör, igyekszem hétköznapi nyelvre lefordítani a fontos technikai paramétereket. Abban is segítek, hogy milyen tulajdonságokat érdemes figyelembe vennie, hogy otthonát igazán széppé varázsolja nyílászáróinkkal.

Mantu Ajtó Stúdió műszaki vezető
Mocsári István
műszaki vezető
Tel: 06/1-920-2020
e-mail: Mantu Ajtó Stúdió E-mail küldése
Műszaki vezetőként az én feladatom, hogy az Ön által vásárolt magas műszaki színvonalú nyílászárók a gyakorlatban, beépítés után is teljesítsék az Ön elvárásait. Ennek érdekében a legkisebb részletkérdést is átgondolom, és kiszűröm a lehetséges hibákat, hogy Ön a terméktől valóban a maximumot kapja.

AJÁNLAT- és INFORMÁCIÓKÉRÉS

Amennyiben ajánlatot, információt szeretne kérni, vagy időpontot szeretne foglalni a bemutatótermünkbe, adatainak megadása után itt megteheti.

A gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket, valamint, hogy a továbbiakban tájékoztató e-maileket fogadjon a Mantu Ajtóstúdió Kft-től nyílászárókkal kapcsolatban. Természetesen a további e-mailekről való leiratkozás bármikor lehetséges.

Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-132274/2017 számon tart nyilván minket.
Vissza a főoldalra

ÜGYFELEINK
MONDTÁK

"Visszatérő vásárlóként azt hiszem hiteles információval tudok szolgálni a Mantu által forgalmazott termékekről és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokról. Mindkét lakásomnál csúcsminőségre mentem a választott anyagok tekintetében, de az ajtók még így is igazi ékességei lettek a lakásoknak. A Mantu Stúdióban minden kérdésemre választ kapok, és minden problémára megoldást. A szerelő csapat mindkét alkalommal rugalmas volt a szerelési időpont tekintetében. A Mantu soha nem lesz a legolcsóbb, de aki úgy dönt hogy hajlandó megfizetni a minőséget, az a saját igényességéről és jó ízléséről is tanúbizonyságot tesz. A "Mantu" ajtó nem egy akadály, hanem egy élményt rejtő kapocs két helység közt. Puhán, csendben, pontosan záródik, és nyílik. "
  • Bunevácz Róbert (BOLS HUNGARY KFT.)

AZ AJTÓVÁSÁRLÁS ALFÁJA ÉS OMEGÁJA

Szeretné a legjobb döntést hozni és a megvásárolt ajtókat évek múlva is büszkén mutogatni ismerőseinek?

Szeretne elégedetten visszagondolni döntésére és kajánul rácsodálkozni a szomszéd káoszos építkezésére?

Nem kell mást tennie, regisztráljon és olvassa el mindkét tanulmányunkat, melyekben garantáltan választ talál minden kérdésére.

Ajtó tízparancsolat

Ismerje meg tanulmányunkból az Ön ajtóválasztását befolyásoló 10 legfontosabb szempontot!

  • Milyen színű és formájú ajtót válasszunk?
  • Milyen anyagú legyen az ajtó felülete?
  • Hogyan válasszon, ha nem akar görbe ajtókat?

Ajtó véglegesítés


részemre az INGYENES tanulmányok
elolvasásához szükséges kódot!

Tudástár tervezőknek
lakberendezőknek

Tervezőknek és lakberendezőknek szóló tudástárunkban a padlóburkolatokkal és a fa falburkolatokkal kapcsolatban felmerülő tervezési kérdések és információk mellett, megjelenítjük az aktuális termékinformációkat és termékújdonságokat.

GYAKORI
KÉRDÉSEK

  • Az építkezés mely fázisában kell kiválasztani a beltéri ajtókat?
A beltéri ajtókat a vásárlók többsége a design alapján választja ki. Az ajtó azonban a stílus és térformáló szerepén túl egyben fontos ...