Nyílászáró Főoldal / Beltéri ajtók

Milyen a szép beltéri ajtó?


Erre a kérdésre azért nehéz válaszolni, mert a szépség mindenkinek mást jelent. Így van, akinek a fehér beltéri ajtó, van, akinek az üvegezett beltéri ajtó, és van, akinek a furnérozott beltéri ajtó jelenti a szépet.

Mi azt valljuk, hogy egy beltéri ajtó szépségét elsősorban a minősége adja. Például, hogy milyen alapanyagokból készült, vagy, hogy mennyire ki és eldolgozottak rajta a részletek. A Mantu Ajtó-Ablak Stúdióban forgalmazott beltéri ajtók Németországban készülnek, s közhely ide, vagy oda, valóban a német precíztitás, a német minőség jellemzi őket.

A beltéri ajtó egy olyan bútordarab, amely otthona szinte minden szobájában előfordul, már csak a mérete miatt is, de a színe és a formája miatt mindenképpen térformáló hatású. Így a beltéri ajtó a lakberendezés szerves részét képezi.

A beltéri ajtó ugyanakkor egy olyan nyílászáró, melynek bizonyos technikai követelményeknek is meg kell felelnie. Ezért otthona körülményeit szem előtt tartva, épületszerkezeti elemként is meg kell állnia a helyét.

Akár csak tájékozódik, vagy akár már javában építkezik, ajánljuk figyelmébe Az ajtóválasztás 10 parancsolata című kisokosunkat, mely sok vevőnknek segített már a beltéri ajtó vásárlásban.

Ha Ön vizuális típus, látogasson el budapesti interaktív bemutatótermünkbe, ahol több, mint 30 beépített beltéri fa és üvegajtó várja Önt lakberendezési környezetben.

Mantu Kapcsolatfelvétel

HAGYOMÁNYOS BELTÉRI AJTÓK: Fa és üvegajtók
Ragaszkodik a megszokott formákhoz és színvilághoz? Válogasson a hagyományos stílusú és kivitelű beltéri fa és üveg ajtók közül, melyek észrevétlenül válnak lakása ékeivé.

hagyományos beltéri ajtó oldal >

KLASSZIKUS BELTÉRI AJTÓK: Fa és üvegajtók
Vannak dolgok, amiket egyszerűen nem lehet jobban csinálni! A klasszikus beltéri ajtó motívumok, formák és színek sosem mennek ki a divatból. Beltéri ajtók azoknak, akik a konzervatív lakberendezési stílus hívei.

klasszikus beltéri ajtó oldal >

DESIGN BELTÉRI AJTÓK: Fa és üvegajtók
Ahány ház, annyi beltéri ajtó! Legyen szó akár minimál, akár loft, akár retro, akár mediterrán lakberendezésről, bármelyik design beltéri ajtó otthona stílusjegyévé válik. Beltéri ajtó azoknak, akiknek a stílus életvitel!

design beltéri ajtó oldal >

POLGÁRI FEHÉR BELTÉRI AJTÓK
A fehér beltéri ajtó az a típus a beltéri ajtók között, melynek ezernyi arca van. Ha kell, elegáns, ha kell, játékos. Ha kell, feltűnő, ha kell, beleolvad a környezetébe. Akármilyen lakberendezési stílust is választ otthonába, a fehér beltéri ajtó bármelyikben megállja a helyét.

polgári beltéri ajtó oldal >

MODERN FEHÉR BELTÉRI AJTÓK
Hogyan lehet egy fehér beltéri ajtó színes? Korszerű technológiájával, ez a beltéri ajtó testesíti meg igazán a lakberendezés hiányzó láncszemét. Beltéri ajtók azoknak, akik szeretik az egyszerűséget némi izgalommal fűszerezve.

modern festett beltéri ajtó oldal >

IDŐTÁLLÓ BELTÉRI AJTÓK: Fa és üvegajtók
Divatirányzatok jönnek-mennek a lakberendezésben, így a beltéri ajtók között is. Létezik azonban egy időtálló, észrevehető eleganciát sugárzó beltéri ajtó kollekció, melyet a nagyszerű formákról és a tökéletes kidolgozásról ismerhet fel. Beltéri ajtók azoknak, akik a saját trendjüket követik!

időtálló divat beltéri ajtó oldal >

MINIMÁL FURNÉROS BELTÉRI AJTÓK: Avagy a fa kifinomult lelke
A MINIMÁL FURNÉR ajtóprogram egyesíti a modern olasz designt és a német műszaki tökéletességet. A MINIMÁL FURNÉR ajtóprogram fa felületeinek külső megjelenése a természet és design lélegzetelállító egységét garantálja.

minimál furnér oldal >

ÜGYFELEINK
MONDTÁK

"Sokat keresgéltünk, de ár –érték- minőség-design arányban nem találtunk hasonlót a magyar piacon. Az egész építkezés során egyedül az ajtókkal kapcsolatban nem volt semmilyen problémánk. Köszönjük a Mantus Csapatnak!"
  • Baliko Csaba (Martonvásár)

AZ AJTÓVÁSÁRLÁS ALFÁJA ÉS OMEGÁJA

Szeretné a legjobb döntést hozni és a megvásárolt ajtókat évek múlva is büszkén mutogatni ismerőseinek?

Szeretne elégedetten visszagondolni döntésére és kajánul rácsodálkozni a szomszéd káoszos építkezésére?

Nem kell mást tennie, regisztráljon és olvassa el mindkét tanulmányunkat, melyekben garantáltan választ talál minden kérdésére.

Ajtó tízparancsolat

Ismerje meg tanulmányunkból az Ön ajtóválasztását befolyásoló 10 legfontosabb szempontot!

  • Milyen színű és formájú ajtót válasszunk?
  • Milyen anyagú legyen az ajtó felülete?
  • Hogyan válasszon, ha nem akar görbe ajtókat?

Ajtó véglegesítés


részemre az INGYENES tanulmányok
elolvasásához szükséges kódot!

Tudástár tervezőknek
lakberendezőknek

Tervezőknek és lakberendezőknek szóló tudástárunkban a padlóburkolatokkal és a fa falburkolatokkal kapcsolatban felmerülő tervezési kérdések és információk mellett, megjelenítjük az aktuális termékinformációkat és termékújdonságokat.

GYAKORI
KÉRDÉSEK

  • Szükséges-e szakembert hívnia beszereléshez, vagy meg tudom-e magam is csinálni?
Természetesen nem szükséges, de tanácsos. Az ajtók beépítése nem ördöngösség...