Nyílászáró főoldal / Beltéri ajtók / Hagyományos beltéri ajtók: Fa és üvegajtók

Hagyományos beltéri ajtók: Fa és üvegajtók

Ha Ön a lakberendezésben a visszafogottságot szereti, a beltéri ajtókon kerülni akarja a túldíszítettséget, és elsősorban a praktikumra törekszik, akkor itt jó helyen jár. Ebben az ajtókollekcióban válogathat a csodálatos fafurnérok között, melyek kombinálásával egyedi, új hatásokat érhet el, vagy megcsodálhatja a páratlan festési minőségű fehér ajtókollekciónkat. Ne féljen a szokatlan megoldásoktól! Ha bizonytalan, lakberendezőnk készséggel áll a szolgálatára.
De kihasználhatja az üvegajtók által biztosított új lakberendezési lehetőségeket is, melyek a kellemes lakókomfort kialakításához szükséges fényt biztosítják az lakásában. A beltéri ajtókon lévő furnérok csodálatos rajzolata, a reprodukciók tökéletessége, az ajtószerkezetek műszaki kiforrottsága, az üvegajtók designválasztéka, a beépítéshez kapcsolódó szolgáltatások, mind az Ön elégedettségét szolgálják. Használja ki a széles kiviteli variációk nyújtotta előnyöket! Legyen szó egy vagy kétszárnyú ajtóról, toló-, vagy lengőajtóról, oldal-, vagy felülvilágítós tokkivitelről - nálunk mindent megtalál.

ÜGYFELEINK
MONDTÁK

"Mindig örömmel tölt el, ha azt a mentalitást észlelem, amit a Mantunál. Nevezetesen, hogy korrekt ajánlatot kapok, betartott határidővel, képzett szakemberekkel. Megelégedésemre az ár és a minőség jó arányt mutatnak. "
  • Wolf Péter (www.artisjus.hu/wolfpeter)

AZ AJTÓVÁSÁRLÁS ALFÁJA ÉS OMEGÁJA

Szeretné a legjobb döntést hozni és a megvásárolt ajtókat évek múlva is büszkén mutogatni ismerőseinek?

Szeretne elégedetten visszagondolni döntésére és kajánul rácsodálkozni a szomszéd káoszos építkezésére?

Nem kell mást tennie, regisztráljon és olvassa el mindkét tanulmányunkat, melyekben garantáltan választ talál minden kérdésére.

Ajtó tízparancsolat

Ismerje meg tanulmányunkból az Ön ajtóválasztását befolyásoló 10 legfontosabb szempontot!

  • Milyen színű és formájú ajtót válasszunk?
  • Milyen anyagú legyen az ajtó felülete?
  • Hogyan válasszon, ha nem akar görbe ajtókat?

Ajtó véglegesítés


részemre az INGYENES tanulmányok
elolvasásához szükséges kódot!

Tudástár tervezőknek
lakberendezőknek

Tervezőknek és lakberendezőknek szóló tudástárunkban a padlóburkolatokkal és a fa falburkolatokkal kapcsolatban felmerülő tervezési kérdések és információk mellett, megjelenítjük az aktuális termékinformációkat és termékújdonságokat.

GYAKORI
KÉRDÉSEK

  • Mikor kell megrendelnem a beltéri ajtókat?
A korszerű, utólagos elhelyezésű ajtók beépítése az építkezés legutolsó fázisában esedékes. Azt szokták tréfásan mondani, hogy az ajtók a lakás első bútorai, így elméletileg a költözé...