Nyílászáró főoldal / Beltéri ajtók / Időtálló beltéri ajtók: Fa és üvegajtók

Időtálló beltéri ajtók: Fa és üvegajtók

Ha Ön a lakberendezésben az állandóságot kedveli, de mindig divatos és elegáns kíván maradni akkor ezt a beltéri fa-, és üvegajtó kollekciót Önnek állítottuk össze. A Patio és Studio ajtócsaládok típusait megtalálja furnéros, festett vagy éppen laminált felületben, melyek így minden pénztárcához kínálnak lakberendezési megoldást. Széles ajtóválasztékból válogathatnak a Profila és a Classik modellek ajtó típusai között, melyek a mindig elegáns fehér színben pompáznak. De találnak itt maguknak tömör fa-, vagy üvegajtókat azok is, akik a lakberendezésben a természetes anyagok használatára törekednek. Kérdezze lakberendezőnket, aki segít az Önnek legmegfelelőbb beltéri ajtó modell kiválasztásában!
Az ajtók felületképzésének tökéletessége, az ajtószerkezetek műszaki kiforrottsága, az üvegajtók designválasztéka, a beépítéshez kapcsolódó szolgáltatásaink, mind az Önök elégedettségét szolgálják. Használja ki a széles kiviteli variációk nyújtotta előnyöket! Legyen szó egy vagy kétszárnyú ajtóról, toló-, vagy lengőajtóról, oldal-, vagy felülvilágítós tokkivitelről - nálunk mindent megtalál.

ÜGYFELEINK
MONDTÁK

"Rendkívül alapos, korrekt anyag, kimerítően körüljárja és tisztázza az érintett kérdéskört - bár az építőipar és a piac minden szereplője így gondolkozna/dolgozna!"
  • Ulrich Péter (építész tervező)

AZ AJTÓVÁSÁRLÁS ALFÁJA ÉS OMEGÁJA

Szeretné a legjobb döntést hozni és a megvásárolt ajtókat évek múlva is büszkén mutogatni ismerőseinek?

Szeretne elégedetten visszagondolni döntésére és kajánul rácsodálkozni a szomszéd káoszos építkezésére?

Nem kell mást tennie, regisztráljon és olvassa el mindkét tanulmányunkat, melyekben garantáltan választ talál minden kérdésére.

Ajtó tízparancsolat

Ismerje meg tanulmányunkból az Ön ajtóválasztását befolyásoló 10 legfontosabb szempontot!

  • Milyen színű és formájú ajtót válasszunk?
  • Milyen anyagú legyen az ajtó felülete?
  • Hogyan válasszon, ha nem akar görbe ajtókat?

Ajtó véglegesítés


részemre az INGYENES tanulmányok
elolvasásához szükséges kódot!

Tudástár tervezőknek
lakberendezőknek

Tervezőknek és lakberendezőknek szóló tudástárunkban a padlóburkolatokkal és a fa falburkolatokkal kapcsolatban felmerülő tervezési kérdések és információk mellett, megjelenítjük az aktuális termékinformációkat és termékújdonságokat.

GYAKORI
KÉRDÉSEK

  • Tetszenek az üvegajtók, de félek a tisztítástól, mert minden nyomot hagy rajtuk. Van-e megoldás?
Az ujjlenyomatok és kéznyomok különösen az üvegek mintáiról tisztíthatók nehezen. Ennek az az oka, hogy a minták többségét homokfúvással hozzák létre, ami érdess...