Az oldal feltöltés alatt áll...

ÜGYFELEINK
MONDTÁK

"Egy darab ajtóra volt szükségem, ugyanolyanra, mint a többi a lakásomban, és álmomban sem gondoltam volna, amikor bementem Önökhöz, hogy sikerül kinyomozni, hogy Önök voltak a beszállítók a projekthez, és a pontos típust is sikerült kikeresni! Több céget végigjártam korábban, de egyrészt amikor bejelentettem, hogy egy darab ajtóra van szükségem, és gömbölyített élekkel, akkor már oda volt a lelkesedésük, és olyan árat ajánlottak, amitől elment a kedvem. Összefoglalva az ajtó keresés rémálomként indult számomra, és nagyon pozitív meglepetés volt számomra az a hozzáállás amivel Önöknél szembesültem, egész biztos, hogy legközelebb is Önöket fogom felkeresni!"
  • Kiss Gergely

AZ AJTÓVÁSÁRLÁS ALFÁJA ÉS OMEGÁJA

Szeretné a legjobb döntést hozni és a megvásárolt ajtókat évek múlva is büszkén mutogatni ismerőseinek?

Szeretne elégedetten visszagondolni döntésére és kajánul rácsodálkozni a szomszéd káoszos építkezésére?

Nem kell mást tennie, regisztráljon és olvassa el mindkét tanulmányunkat, melyekben garantáltan választ talál minden kérdésére.

Ajtó tízparancsolat

Ismerje meg tanulmányunkból az Ön ajtóválasztását befolyásoló 10 legfontosabb szempontot!

  • Milyen színű és formájú ajtót válasszunk?
  • Milyen anyagú legyen az ajtó felülete?
  • Hogyan válasszon, ha nem akar görbe ajtókat?

Ajtó véglegesítés


részemre az INGYENES tanulmányok
elolvasásához szükséges kódot!

Tudástár tervezőknek
lakberendezőknek

Tervezőknek és lakberendezőknek szóló tudástárunkban a padlóburkolatokkal és a fa falburkolatokkal kapcsolatban felmerülő tervezési kérdések és információk mellett, megjelenítjük az aktuális termékinformációkat és termékújdonságokat.

GYAKORI
KÉRDÉSEK

  • Mikor kell megrendelnem a beltéri ajtókat?
A korszerű, utólagos elhelyezésű ajtók beépítése az építkezés legutolsó fázisában esedékes. Azt szokták tréfásan mondani, hogy az ajtók a lakás első bútorai, így elméletileg a költözé...