Nyílászáró főoldal / Beltéri ajtók / Modern fehér beltéri ajtók

Modern fehér beltéri ajtók

A lakkozott fehér színnek nemcsak a hagyományos polgári eleganciában van létjogosultsága. A fehér szín a modern lakberendezésben is a szabadságot és a tisztaságot jelképezi. Képzelje el mindezt egy tökéletes festési minőségben, repedések és illesztési hézagok nélkül. Ez a HGM Prémium osztály! Mit szólna, ha a beltéri ajtó élét izgalmas fafurnérokkal vagy színes mintákkal bolondítanánk meg, vagy a fehér ajtófelületet a legmodernebb digitális nyomtatási technológiával, képekkel és mintákkal díszítenénk?
De tovább megyünk! Vigyen színt az életébe – Color Your Life! Ez az egyedülálló ajtókollekció a 8 különböző színvilágával harmonikusan és tolakodás nélkül simul lakókörnyezetébe. Mindegyik színvilág egy életérzés, mellyel a lakáskultúrához, lakberendezéshez való szenvedélyét fejezheti ki. Így például a kék a szabadság, a zöld a nyugalom, a pasztell az érzékiség, a fekete-fehér az elegancia, a harsány színek a vidámság szinonimái.
Dőljön hátra a karosszékében, engedjen utat a fantáziájának. Ha bizonytalan, vagy tanácsra van szüksége, hívja lakberendezőnket, aki segít Önnek a döntésben.
Használja ki a széles kiviteli variációk nyújtotta előnyöket! Legyen szó egy vagy kétszárnyú ajtóról, toló-, vagy lengőajtóról, oldal-, vagy felülvilágítós tokkivitelről - nálunk mindent megtalál.

ÜGYFELEINK
MONDTÁK

"Mindig örömmel tölt el, ha azt a mentalitást észlelem, amit a Mantunál. Nevezetesen, hogy korrekt ajánlatot kapok, betartott határidővel, képzett szakemberekkel. Megelégedésemre az ár és a minőség jó arányt mutatnak. "
  • Wolf Péter (www.artisjus.hu/wolfpeter)

AZ AJTÓVÁSÁRLÁS ALFÁJA ÉS OMEGÁJA

Szeretné a legjobb döntést hozni és a megvásárolt ajtókat évek múlva is büszkén mutogatni ismerőseinek?

Szeretne elégedetten visszagondolni döntésére és kajánul rácsodálkozni a szomszéd káoszos építkezésére?

Nem kell mást tennie, regisztráljon és olvassa el mindkét tanulmányunkat, melyekben garantáltan választ talál minden kérdésére.

Ajtó tízparancsolat

Ismerje meg tanulmányunkból az Ön ajtóválasztását befolyásoló 10 legfontosabb szempontot!

  • Milyen színű és formájú ajtót válasszunk?
  • Milyen anyagú legyen az ajtó felülete?
  • Hogyan válasszon, ha nem akar görbe ajtókat?

Ajtó véglegesítés


részemre az INGYENES tanulmányok
elolvasásához szükséges kódot!

Tudástár tervezőknek
lakberendezőknek

Tervezőknek és lakberendezőknek szóló tudástárunkban a padlóburkolatokkal és a fa falburkolatokkal kapcsolatban felmerülő tervezési kérdések és információk mellett, megjelenítjük az aktuális termékinformációkat és termékújdonságokat.

GYAKORI
KÉRDÉSEK

  • Szükséges-e szakembert hívnia beszereléshez, vagy meg tudom-e magam is csinálni?
Természetesen nem szükséges, de tanácsos. Az ajtók beépítése nem ördöngösség...