Nyílászáró főoldal / Beltéri ajtók / Polgári fehér beltéri ajtók

Polgári fehér beltéri ajtók

A polgári stílus egy örökzöld, időtálló design a lakberendezésben. Visszafogottam elegáns, épít a hagyományos értékekre, színhasználatát az egyszerűség jellemzi. Már e pár jellemző alapján is előttünk lebeghetnek e stílus elegáns fehérre lakkozott beltéri ajtói, akkor is, ha sohasem jártunk egyetlen belvárosi lakásban sem. Magunk előtt látjuk a tágas tereket, a magas mennyezetet, a méltóságteljes hangulatot, ahol akár a nagymamától örökölt antik bútorok is jól mutatnak, melyek kimértséget, nyugalmat, eleganciát, fennköltséget sugallnak.
Ha úgy érzi, ezek az értékek határozzák meg, fejezik ki legjobban egyéniségét, de bizonytalan a stílus elemeinek kiválasztásában, kérdezze lakberendezőnket.
Anyaghasználatára a minőségi anyagok jellemzőek. A fehér ajtók illesztéseinek kényességét a beltéri ajtók szerelt állapotban történő gyári lakkozásával küszöbölik ki. A HGM Prémium programja semmilyen hiányérzetet nem hagy maga után.
Használja ki a széles kiviteli variációk nyújtotta előnyöket! Legyen szó egy vagy kétszárnyú ajtóról, toló-, vagy lengőajtóról, oldal-, vagy felülvilágítós tokkivitelről - nálunk mindent megtalál.

ÜGYFELEINK
MONDTÁK

"Rendkívül alapos, korrekt anyag, kimerítően körüljárja és tisztázza az érintett kérdéskört - bár az építőipar és a piac minden szereplője így gondolkozna/dolgozna!"
  • Ulrich Péter (építész tervező)

AZ AJTÓVÁSÁRLÁS ALFÁJA ÉS OMEGÁJA

Szeretné a legjobb döntést hozni és a megvásárolt ajtókat évek múlva is büszkén mutogatni ismerőseinek?

Szeretne elégedetten visszagondolni döntésére és kajánul rácsodálkozni a szomszéd káoszos építkezésére?

Nem kell mást tennie, regisztráljon és olvassa el mindkét tanulmányunkat, melyekben garantáltan választ talál minden kérdésére.

Ajtó tízparancsolat

Ismerje meg tanulmányunkból az Ön ajtóválasztását befolyásoló 10 legfontosabb szempontot!

  • Milyen színű és formájú ajtót válasszunk?
  • Milyen anyagú legyen az ajtó felülete?
  • Hogyan válasszon, ha nem akar görbe ajtókat?

Ajtó véglegesítés


részemre az INGYENES tanulmányok
elolvasásához szükséges kódot!

Tudástár tervezőknek
lakberendezőknek

Tervezőknek és lakberendezőknek szóló tudástárunkban a padlóburkolatokkal és a fa falburkolatokkal kapcsolatban felmerülő tervezési kérdések és információk mellett, megjelenítjük az aktuális termékinformációkat és termékújdonságokat.

GYAKORI
KÉRDÉSEK

  • Tapasztalatom szerint nagyon sok beltéri ajtó görbe, vetemedett. Mi ennek az oka?
Sajnos a vásárlók többsége nagyon kevés figyelmet fordít az ajtók műszaki paramétereire, pedig ezek közül az egyik legfontosabb az ajtók stabilitása. Sokszor a kedvezőbb ár csábít el bennünket vevőket, és nem veszünk tudomást arról a bölcsességről, „hogy olcsó húsnak híg a leve”. Az ajtók...