Nyílászáró főoldal / Beltéri ajtók / Ingyenesen letölthető beltéri ajtó kisokos

Nyílászáró választási kisokos mindenkinek!


A beltéri ajtó (Ablak) választás felelősségteljes döntést igényel. Választási segédleteinkben nem a bonyolult műszaki információkra támaszkodtunk, hanem igyekeztünk közérthető módon elmagyarázni és megvilágítani azokat a tulajdonságokat és szempontokat, amelyek lényegi befolyással vannak a beltéri ajtók (ablakok) jóságára és ezzel együtt természetesen az árukra is.

Most egy rendkívüli AJÁNDÉKKAL is szeretnénk kedveskedni a tanulmányok mellé és A Jövő életstílusa magazin online megtekintését biztosítjuk minden tanulmány letöltése mellé.További információkra van szükségem,
kapcsolatfelvételt kérek.

Kapcsolat

Mivel szakértőinkkel együtt nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy Ön elégedett legyen a Tanulmányokkal, ezért szeretnénk egy kis segítséget kérni Öntől a további munkánkhoz. Az alábbi rövid kérdőív kitöltésével segíthet bennünket a várható építkezési, felújítási trendek megismerésében. Segítségét előre is köszönjük!

A kérdések megválaszolása nem feltétele a tanulmányok elolvasásának, azt mindenképpen elküldjük Önnek. Ezért kérjük, hogy csak a valóságnak megfelelően válaszoljon.


Munkánkhoz nyújtott segítségét még egyszer köszönjük!az INGYENES tanulmányok elolvasásához szükséges kódot!
Vissza a főoldalra

ÜGYFELEINK
MONDTÁK

"A Mantu-Ajtóstúdió kínálatát abból a szempontból is jónak tartom, hogy termékei közt megtalálhatóak az igényes, de egyszerű nyílászárók, amelyek jó helyen történő alkalmazásával – kedvező áron – egyedi hatást lehet elérni, ugyanakkor megvan annak a lehetősége is, hogy különleges helyekre, különleges nyílászárókat válasszunk."
  • Vadász Bence (Pro Architectura díjas építész )

AZ AJTÓVÁSÁRLÁS ALFÁJA ÉS OMEGÁJA

Szeretné a legjobb döntést hozni és a megvásárolt ajtókat évek múlva is büszkén mutogatni ismerőseinek?

Szeretne elégedetten visszagondolni döntésére és kajánul rácsodálkozni a szomszéd káoszos építkezésére?

Nem kell mást tennie, regisztráljon és olvassa el mindkét tanulmányunkat, melyekben garantáltan választ talál minden kérdésére.

Ajtó tízparancsolat

Ismerje meg tanulmányunkból az Ön ajtóválasztását befolyásoló 10 legfontosabb szempontot!

  • Milyen színű és formájú ajtót válasszunk?
  • Milyen anyagú legyen az ajtó felülete?
  • Hogyan válasszon, ha nem akar görbe ajtókat?

Ajtó véglegesítés


részemre az INGYENES tanulmányok
elolvasásához szükséges kódot!

Tudástár tervezőknek
lakberendezőknek

Tervezőknek és lakberendezőknek szóló tudástárunkban a padlóburkolatokkal és a fa falburkolatokkal kapcsolatban felmerülő tervezési kérdések és információk mellett, megjelenítjük az aktuális termékinformációkat és termékújdonságokat.

GYAKORI
KÉRDÉSEK

  • Tapasztalatom szerint nagyon sok beltéri ajtó görbe, vetemedett. Mi ennek az oka?
Sajnos a vásárlók többsége nagyon kevés figyelmet fordít az ajtók műszaki paramétereire, pedig ezek közül az egyik legfontosabb az ajtók stabilitása. Sokszor a kedvezőbb ár csábít el bennünket vevőket, és nem veszünk tudomást arról a bölcsességről, „hogy olcsó húsnak híg a leve”. Az ajtók...