Nyílászáró főoldal / Beltéri ajtók / Ingyenesen letölthető beltéri ajtó kisokos

Nyílászáró választási kisokos mindenkinek!


A beltéri ajtó (Ablak) választás felelősségteljes döntést igényel. Választási segédleteinkben nem a bonyolult műszaki információkra támaszkodtunk, hanem igyekeztünk közérthető módon elmagyarázni és megvilágítani azokat a tulajdonságokat és szempontokat, amelyek lényegi befolyással vannak a beltéri ajtók (ablakok) jóságára és ezzel együtt természetesen az árukra is.

Most egy rendkívüli AJÁNDÉKKAL is szeretnénk kedveskedni a tanulmányok mellé és A Jövő életstílusa magazin online megtekintését biztosítjuk minden tanulmány letöltése mellé.További információkra van szükségem,
kapcsolatfelvételt kérek.

Kapcsolat

Mivel szakértőinkkel együtt nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy Ön elégedett legyen a Tanulmányokkal, ezért szeretnénk egy kis segítséget kérni Öntől a további munkánkhoz. Az alábbi rövid kérdőív kitöltésével segíthet bennünket a várható építkezési, felújítási trendek megismerésében. Segítségét előre is köszönjük!

A kérdések megválaszolása nem feltétele a tanulmányok elolvasásának, azt mindenképpen elküldjük Önnek. Ezért kérjük, hogy csak a valóságnak megfelelően válaszoljon.


Munkánkhoz nyújtott segítségét még egyszer köszönjük!az INGYENES tanulmányok elolvasásához szükséges kódot!

A gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket, valamint, hogy a továbbiakban tájékoztató e-maileket fogadjon a Mantu Ajtóstúdió Kft-től nyílászárókkal kapcsolatban. Természetesen a további e-mailekről való leiratkozás bármikor lehetséges.

Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-132274/2017 számon tart nyilván minket.
Vissza a főoldalra

ÜGYFELEINK
MONDTÁK

"Köszönet illeti még Csorba Valit, a kereskedők gyöngyét! Nekem ő testesíti meg az ízig-vérig kereskedőt, aki mindent tud a portékájáról, és ezt olyan lelkesen adja elő, hogy az ember, bár kiad egy rakás pénzt, mégis jó érzéssel teheti ezt. Biztos vagyok benne, hogy az ő kezei közé kerülve mindenki az anyagi lehetőségeihez mért legnagyobb luxust kapja meg. Hálásak vagyunk neki, hogy bennünket is pont ezekre a termékekre beszélt rá. Lakberendező lévén, ügyfeleimet is mindig hozzá fogom irányítani."
  • Matus Kati (lakberendező)

AZ AJTÓVÁSÁRLÁS ALFÁJA ÉS OMEGÁJA

Szeretné a legjobb döntést hozni és a megvásárolt ajtókat évek múlva is büszkén mutogatni ismerőseinek?

Szeretne elégedetten visszagondolni döntésére és kajánul rácsodálkozni a szomszéd káoszos építkezésére?

Nem kell mást tennie, regisztráljon és olvassa el mindkét tanulmányunkat, melyekben garantáltan választ talál minden kérdésére.

Ajtó tízparancsolat

Ismerje meg tanulmányunkból az Ön ajtóválasztását befolyásoló 10 legfontosabb szempontot!

  • Milyen színű és formájú ajtót válasszunk?
  • Milyen anyagú legyen az ajtó felülete?
  • Hogyan válasszon, ha nem akar görbe ajtókat?

Ajtó véglegesítés


részemre az INGYENES tanulmányok
elolvasásához szükséges kódot!

Tudástár tervezőknek
lakberendezőknek

Tervezőknek és lakberendezőknek szóló tudástárunkban a padlóburkolatokkal és a fa falburkolatokkal kapcsolatban felmerülő tervezési kérdések és információk mellett, megjelenítjük az aktuális termékinformációkat és termékújdonságokat.

GYAKORI
KÉRDÉSEK

  • Mikor kell megrendelnem a beltéri ajtókat?
A korszerű, utólagos elhelyezésű ajtók beépítése az építkezés legutolsó fázisában esedékes. Azt szokták tréfásan mondani, hogy az ajtók a lakás első bútorai, így elméletileg a költözé...