Nyílászáró főoldal / Beltéri ajtó / Üvegajtó

Üvegajtók- Engedjen több teret a fénynek!


Kissé egyhangúnak találja otthonát? Nem tudja, mivel dobhatná fel a berendezést? Esetleg szeretné világosabbá tenni a tereket? Ismerkedjen meg az üvegajtó kollekciónkkal!

Ha a beltéri ajtók kétségtelenül a lakberendezés részét képezik, akkor ez különösen igaz az üvegajtókra. A rengeteg modellt és kivitelt felvonultató ajtócsalád széleskörben alkalmazható, nemcsak esztétikai élményt biztosítanak, de funkcionálisan is kifogástalanul teljesítenek.

Korábban rengeteg kétely merült fel az üvegajtók alkalmazásával kapcsolatban, többek között, hogy nem biztonságosak, az átlátszó üveg nem biztosít intimitást, a homokfúvott nehezen tisztítható, és még hanggátlással sem rendelkeznek. Ezen problémák kiküszöbölésére számos megoldással szolgáltak a gyártók, melyeknek köszönhetően mára már az üvegajtók is lakása abszolút teljes értékű részei lehetnek.

Miért ajánljuk Önnek az üvegajtókat? Elsősorban azért mert egyszerűen és stílusosan varázsolhat egy sötétebb előszobából vagy folyosóból barátságos, világos teret. Másodsorban a modern design tökéletes megtestesítői: a megannyi kivitel, ezerféle felhasználhatóságot kínál! A víztiszta, a szatinált, a mart, a festett, a fém/fa applikációval ellátott ajtólapok, a számos motívum mind-mind lehetővé teszik, hogy Ön minél jobban kifejezhesse saját izlésvilágát!

Hova válasszon üvegajtót? Bárhova! A kollekcióban ugyanúgy talál modelleket a hagyományos stílusú lakásokhoz, mint a loft stílusúakhoz, de tökéletes kiegészítője lehet a retro vagy a minimal art stílusban berendezett lakásoknak is. Netán a Feng Shui szerint éli az életét? Az üveg mint a víz elem anyaga már önmagában képviselheti ezt a stílust, de a Feng Shui ajtócsaládunk tökéletes kifejezőeszköze lehet ennek az életfilozófiának!

Hogyan válasszon üvegajtót? Fürdőszobára, mellékhelyiségre érdemes az intimitást biztosító homokfúvott vagy festett felületet választani, míg a közös helyiségekre, például a nappalihoz, alkalmasak a víztiszta, vagy mart üvegajtók, melyek átengedik a fényt, lakása világosabb lesz, ugyanakkor a szépen berendezett enteriőrt sem rejtik el.
A motívumokkal díszített, illetve fa vagy üveg applikációkkal ellátott típusok erősíthetik a lakás többi stílusjegyét, akárcsak a megfelelően kiválaszott vasalatok.

Tegye lakását igazán egyedivé! Egyes modelljeink rendelhetőek fa vagy üvegajtóként is. Használja ki a stílusazonos megjelenést, kombinálja bátran az ajtótípusokat!
Helyszűkében van? Üvegajtóink toló kivitelben is rendelhetőek, többféle típusú vasalattal teheti még különlegesebbé a megjelenésüket. Egyedi tolóajtórendszereink exclusive és praktikus térelválasztó szerepet tölthetnek be otthonában.

Ha bizonytalan választását illetően, vagy szeretné tudni mi passzol össze mivel, keresse lakberendezőnket! Most ingyenes tanácsadással segítjük otthona szebbé varázsolását!

Megtetszett egy ajtó? Küldje el árajánlatkérését!

Kérdése van? Hívjon minket a 920-2020-as telefonszámon!

Megnézné élőben? Ha mindegyik modellt nem is tudjuk megmutatni, bemutatótermünkben talál nyíló, lengő és toló üvegajtókat, tekintse meg őket működés közben!Vissza a főoldalra

ÜGYFELEINK
MONDTÁK

"Sokat keresgéltünk, de ár –érték- minőség-design arányban nem találtunk hasonlót a magyar piacon. Az egész építkezés során egyedül az ajtókkal kapcsolatban nem volt semmilyen problémánk. Köszönjük a Mantus Csapatnak!"
  • Baliko Csaba (Martonvásár)

AZ AJTÓVÁSÁRLÁS ALFÁJA ÉS OMEGÁJA

Szeretné a legjobb döntést hozni és a megvásárolt ajtókat évek múlva is büszkén mutogatni ismerőseinek?

Szeretne elégedetten visszagondolni döntésére és kajánul rácsodálkozni a szomszéd káoszos építkezésére?

Nem kell mást tennie, regisztráljon és olvassa el mindkét tanulmányunkat, melyekben garantáltan választ talál minden kérdésére.

Ajtó tízparancsolat

Ismerje meg tanulmányunkból az Ön ajtóválasztását befolyásoló 10 legfontosabb szempontot!

  • Milyen színű és formájú ajtót válasszunk?
  • Milyen anyagú legyen az ajtó felülete?
  • Hogyan válasszon, ha nem akar görbe ajtókat?

Ajtó véglegesítés


részemre az INGYENES tanulmányok
elolvasásához szükséges kódot!

Tudástár tervezőknek
lakberendezőknek

Tervezőknek és lakberendezőknek szóló tudástárunkban a padlóburkolatokkal és a fa falburkolatokkal kapcsolatban felmerülő tervezési kérdések és információk mellett, megjelenítjük az aktuális termékinformációkat és termékújdonságokat.

GYAKORI
KÉRDÉSEK

  • Tetszenek az üvegajtók, de félek a tisztítástól, mert minden nyomot hagy rajtuk. Van-e megoldás?
Az ujjlenyomatok és kéznyomok különösen az üvegek mintáiról tisztíthatók nehezen. Ennek az az oka, hogy a minták többségét homokfúvással hozzák létre, ami érdess...