1139 Budapest Röppentyű utca 73

Nyílászáró Főoldal / Falburkoló panelek


Még sosem volt ilyen egyszerű a tapétázás!


Akár festésről, akár tapétázásról van szó, a lakás díszítése bizony jelentős porral, kosszal és festékpöttyel jár, nem is beszélve az összes bútor letakarásáról és elmozdításáról. Ráadásul a festett fal és a tapéta is piszkolódhat, igénybevételtől függően néhány évente újra kell festeni, vagy tapétázni. A falpanelek olyan falburkolási alternatívát jelentenek, amelyeket egyrészt nem kell 2-3 évente lecserélni azért mert elhasználódnak, másrészt ha mégis szeretné magával vinni a következő lakásába is, annak sincs semmi akadálya. Sőt, nemcsakhogy bármikor szétszerelhetőek de némelyik falpanel típus többféleképpen is összeszerelhető a falon, így Önnek hosszú ideig lehet újdonság érzete!

Nemcsak szép, de praktikus: Milyen a funkciós falburkolás?

Az SP 400-as funkciós falburkoló panelek attól különlegesek, hogy tetszőlegesen helyezhet el bennük kampókat, polcokat, képakasztókat, dobozokat vagy akár világítótesteket - fúrás nélkül! Egyszerre kényelmes, praktikus és szép. Két panel között, egy alumínium sínben helyezheti el szabadon ezeket a kiegészítőket, melyeket bármikor könnyen tehet át máshova.
Megunta a régi csempét? Nem kell szétvernie a fürdőszobát, inkább burkolja le a Meister fürdőszobába való, nedvestéri felületű, egyedi falburkoló paneljeivel és válasszon hozzá lámpát vagy beépített képkeretet! Utóbbit kitöltheti képpel, kövekkel, homokkal, vagy akár kagylókkal is. A funkciós falburkoló panel akár üzlethelyiségekben is praktikus és exkluzív megoldás lehet a termékek ki és elhelyezésére.

SP 400 falpanel SP 400 falpanel
könyvtartó SP 400 falpanelhez könyvtartó SP 400 falpanelhez
SP 400 falpanelhez SP 400 falpanelhez

3 Dimenziós falburkolás

A falburkoló panelek között talán a legizgalmasabb és legkülönlegesebb modell az SP 300-as, mellyel igazán egyedi megjelenést érhet el. A dupla nút, melynek segítségével kétféle magassági pozícióba állíthatja az elemeket, illetve a három különböző panelszélesség lehetővé teszi, hogy azokat nemcsak síkban, de egymáshoz képest eltolva vagy akár egymástól különböző távolságokra is összeszerelheti, így érve el a háromdimenziós hatást. A falpanelek felrakási módja is többféle lehet, ezáltal különböző hatásokat érhet el. Választhat a zsindelyes, a soronként emelt, vagy a csúsztatott kivitelezés közül Mivel a falpanelek nem ragasztással, hanem szerelőkarmokkal rögzíthetőek, így azok bármikor újrarendezhetőek, áthelyezhetőek egy másik falra, vagy akár a következő lakásba is!

SP 300 falpanel csúsztatott kivitelezés SP 300 falpanel
csúsztatott kivitelezés
SP 300 falpanel soronként emelt kivitel SP 300 falpanel
soronként emelt kivitel
SP 300 falpanel csúsztatott kivitelezés SP 300 falpanel
csúsztatott kivitelezésMantu KapcsolatfelvételVissza az előző oldalra

ÜGYFELEINK
MONDTÁK

"A már régebben Önöknél vásárolt és beépített ablakokkal is nagyon elégedett voltam, így , a beltéri ajtókat is a Stúdióban rendeltem, melyeket be is építettek. Most is magas színt​ű​ munkát végeztek, melyet ismételten köszönök. "
  • Stehlich Gábor

AZ AJTÓVÁSÁRLÁS ALFÁJA ÉS OMEGÁJA

Szeretné a legjobb döntést hozni és a megvásárolt ajtókat évek múlva is büszkén mutogatni ismerőseinek?

Szeretne elégedetten visszagondolni döntésére és kajánul rácsodálkozni a szomszéd káoszos építkezésére?

Nem kell mást tennie, regisztráljon és olvassa el mindkét tanulmányunkat, melyekben garantáltan választ talál minden kérdésére.

Ajtó tízparancsolat

Ismerje meg tanulmányunkból az Ön ajtóválasztását befolyásoló 10 legfontosabb szempontot!

  • Milyen színű és formájú ajtót válasszunk?
  • Milyen anyagú legyen az ajtó felülete?
  • Hogyan válasszon, ha nem akar görbe ajtókat?

Ajtó véglegesítés


részemre az INGYENES tanulmányok
elolvasásához szükséges kódot!

Tudástár tervezőknek
lakberendezőknek

Tervezőknek és lakberendezőknek szóló tudástárunkban a padlóburkolatokkal és a fa falburkolatokkal kapcsolatban felmerülő tervezési kérdések és információk mellett, megjelenítjük az aktuális termékinformációkat és termékújdonságokat.

GYAKORI
KÉRDÉSEK

  • Milyen stílusú, színű ajtót válasszak lakásom berendezésekor?
A modern építészetben az ajtók fontos szerepet töltenek be a lakás hangulatának, belső színvilágának, stílusának kialakításában. Ami első pillanatra eldönthető az az, hogy egy ajtó modern vagy klasszikus vonalvezetésű e és ezt kell illesztenünk az elképzelt lak...