1139 Budapest Röppentyű utca 73

Nyílászáró Főoldal / Minimál furnér - avagy a fa kifinomult lelke


Minimál furnér - avagy a fa kifinomult lelkeBeltéri ajtó, alapkivitel, felület:
Minimál furnér, Crema

A legfőbb ideje volt annak, hogy egy gyártó végre felismerje, hogy nem minden vevő álma egy műanyag felületű „egyenajtó” a lakásba. Hívhatják azt dekor ajtónak, vagy laminált ajtónak, vagy akár az oly hangzatos CPL ajtónak, az akkor is csak műanyag marad, melynek nincs helye egy igazán igényes lakásban. Nincs ugyanis bennük semmi természetesség, semmi elegancia, semmi kifinomultság, semmi egyediség.

A MINIMÁL FURNÉR ajtóprogram ezzel szemben egyesíti a modern olasz designt és a német műszaki tökéletességet. A MINIMÁL FURNÉR ajtóprogram fa felületeinek külső megjelenése a természet és design lélegzetelállító egységét garantálja. A német ajtógyártó által kifejlesztett furnérfelületek különleges eljárással történő FINOM felületkezelése, egyedi, semmivel össze nem téveszthető karaktert adnak a beltéri ajtóknak. A finomra csiszolt furnérfelület homogén és lágy fényű megjelenése - a fára egyébként jellemző karakteres rajzolat helyett - lehetőséget teremt a lakberendezésben megjelenő legkülönbözőbb fa felületekkel való könnyű összehangolásra.


Beltéri ajtó, falc nélküli kivitel, felület:
Minimál furnér, Bianco

Beltéri ajtó, falc nélküli kivitel, felület:
Minimál furnér, Grigio

Beltéri ajtó minimál furnér Bianco

Beltéri ajtó minimál furnér Grigio

Beltéri ajtó minimál furnér Crema

Beltéri ajtó minimál furnér Viala
A MINIMÁL FURNÉR ajtóprogramja visszafogottan és gond nélkül illeszkedik bármely, igényes lakókörnyezetbe. A különböző színvilágú selyemfényezések kiemelik a fa természetes szépségét, finom strukturáltságát és jól illeszkednek a modern a lakókörnyezetbe.
Mantu Kapcsolatfelvétel

Lakberendezőink véleménye...

Az új Minimál Furnér program tervezői szabadságot biztosít számomra. A letisztult, finom vonalakkal, szatén fénnyel rendelkező furnér felület meghatározó eleme lehet a modern belső tereknek, ugyanakkor homogenitásával, lágyságával megfelelő hátteret adhat más irányzatoknál is.

Szentpétery-Nagy Valéria lakberendező


ÜGYFELEINK
MONDTÁK

"Ma voltak nálam a szerelőik és, amit lehetett beállítottak, átnéztek. Nagyon előzékenyen, kulturáltan, szakszerűen végezték a munkájukat,gratulálok a Mantu csapatához,köszönöm."
  • Németh László (Budapest)

AZ AJTÓVÁSÁRLÁS ALFÁJA ÉS OMEGÁJA

Szeretné a legjobb döntést hozni és a megvásárolt ajtókat évek múlva is büszkén mutogatni ismerőseinek?

Szeretne elégedetten visszagondolni döntésére és kajánul rácsodálkozni a szomszéd káoszos építkezésére?

Nem kell mást tennie, regisztráljon és olvassa el mindkét tanulmányunkat, melyekben garantáltan választ talál minden kérdésére.

Ajtó tízparancsolat

Ismerje meg tanulmányunkból az Ön ajtóválasztását befolyásoló 10 legfontosabb szempontot!

  • Milyen színű és formájú ajtót válasszunk?
  • Milyen anyagú legyen az ajtó felülete?
  • Hogyan válasszon, ha nem akar görbe ajtókat?

Ajtó véglegesítés


részemre az INGYENES tanulmányok
elolvasásához szükséges kódot!

Tudástár tervezőknek
lakberendezőknek

Tervezőknek és lakberendezőknek szóló tudástárunkban a padlóburkolatokkal és a fa falburkolatokkal kapcsolatban felmerülő tervezési kérdések és információk mellett, megjelenítjük az aktuális termékinformációkat és termékújdonságokat.

GYAKORI
KÉRDÉSEK

  • Műanyag vagy faablakot válasszak-e?
Ezt a kérdést majd minden vásárló felteszi és erre kétféle választ szoktak az eladótól kapni. A műanyag ablakgyártól azt, hogy műanyagot, mert azt nem kell soha felújítani, az asztalostól ...