1139 Budapest Röppentyű utca 73

Nyílászáró Főoldal / Padló
Önnek mi jut eszébe a laminált padlóról?


Hogy műanyag érzetű? Hogy zajos? De leginkább, hogy nem olyan, mint az igazi?
Mit szólna hozzá, ha mutatnánk Önnek egy olyan laminált padlót, amely nem olyan, mint egy laminált padló!

A laminált padlókat alacsonyabb árfekvésük miatt is sokan választják a valódi parkettákkal szemben. Azonban a ma gyártott padlók már messze túlszárnyalják kinézetben a néhány évvel ezelőtt készült típusokat. Mivel a gyártástechnika ma már lehetővé teszi, hogy nemcsak a szín, de az erezet, sőt a pórusok is zavarba ejtően élethűnek tűnjenek, gyakorlatilag Ön egy valódi parketta érzetét keltő padlóburkolatot vásárolhat, jóval alacsonyabb áron!

Azonban a látvány nem csaphatja be az Ön fülét sem, a hangzásuk még mindig a jellegzetes kopogó, kongó laminált maradt. Ami azért is zavaró, mert csökkenti az élményt, illetve zajforrásként is szolgálhat, nemcsak az adott szobában, de az alatta lévő helyiségben vagy lakásban is.

Mit tehet Ön ellene? Ha nem vágyik arra, hogy a leendő esztétikus laminált padlóját szőnyegekkel takarja el a hangtompítás érdekében, akkor jöjjön el hozzánk, nézze, hallgassa meg mit tud a csendes laminált padlónk!

Mert csend a lelke mindennek!
Egy jó minőségű laminált padlótól ezentúl igenis elvárható, hogy ne csak egy valódi fapadló érzetét keltse, hanem kényelmet és komfortot biztosítva csökkentse a lépészajt mind lefelé, mind az adott helyiségben. Így nem kell szőnyegekkel takargatnia a közlekedő útvonalakat és Ön sem kap fejfájást az emeleten viháncoló gyerekektől. A társasházi alsó szomszédról nem is beszélve!Hogyan?
Az általunk forgalmazott Meister laminált padlóburkolatok egyrészt olyan HDF alapúak, melyek az általánosan elterjedt térfogatsúlyhoz képest 20-30%-al nehezebbek. Ennek eredményeként, sokkal stabilabban fekszenek az aljzaton, illetve alapból nagyobb hangszigetelési képességgel rendelkeznek. Valamint választható opcióként alájuk egy speciális anyagból készült hangszigetelő ásványi anyaggal dúsított gumi réteg kerülhet, mely nemcsak csökkenti a zajszintet, de kiegyenlíti a talaj egyenlőtlenségeit is. Ásványi összetevőinek köszönhetően formatartó, évek múlva sem kell azért aggódnia, hogy összeesik.
Jöjjön el bemutatótermünkbe, próbálja ki a saját lábával!Mit kap még a csend mellé?
Megtakarított időt! A Meister MasterClic Plus rendszerével az összeszerelés szinte gyerekjáték! Nézze meg videónkat!Környezettudatosságot, mert a Meister összes padlóburkolata csak környezetbarát alapanyagok felhasználásával készül, így például a veszélyeztetett trópusi fákat ki is vették kollekciójukból. A laminált padlók felületét direkt nyomással rögtön a hordozó felületre nyomják, így nincs szükség dekorpapírra, sem az ahhoz fűződő gyártási lépésekre, ezért ez az eljárás nagyban kíméli a környezetet.

Padlóburkolat kiegészítők garmadát, mert a laminált padlójához kiválaszthatja az otthona stílusához leginkább illő láblécet, burkolatváltót és sarokelemet. De igazán egyedivé varázsolhatja lakását a padlóburkolatba integrálható világító elemek, padlóütközők és lezárók segítségével.

Impregnált felületet: A Meister által kifejlesztett Aqua Safe hordozóréteg vízszívó képessége 30-40%-al kisebb, mint a hagyományos laminált padlóké, így nem kell aggódnia, ha például túlöntözi a virágokat és azt nem sikerül azonnal feltakarítania!

Antibakteriális felületet, melyen nem tudnak a baktériumok könnyen megtelepedni, így gyermekeit sem kell féltenie, ha azok épp felnyalják a padlót.

Nézze meg, próbálja ki élőben a Meister padlóburkolatokat bemutatótermünkben!Mantu Kapcsolatfelvétel


ÜGYFELEINK
MONDTÁK

"Sokat keresgéltünk, de ár –érték- minőség-design arányban nem találtunk hasonlót a magyar piacon. Az egész építkezés során egyedül az ajtókkal kapcsolatban nem volt semmilyen problémánk. Köszönjük a Mantus Csapatnak!"
  • Baliko Csaba (Martonvásár)

AZ AJTÓVÁSÁRLÁS ALFÁJA ÉS OMEGÁJA

Szeretné a legjobb döntést hozni és a megvásárolt ajtókat évek múlva is büszkén mutogatni ismerőseinek?

Szeretne elégedetten visszagondolni döntésére és kajánul rácsodálkozni a szomszéd káoszos építkezésére?

Nem kell mást tennie, regisztráljon és olvassa el mindkét tanulmányunkat, melyekben garantáltan választ talál minden kérdésére.

Ajtó tízparancsolat

Ismerje meg tanulmányunkból az Ön ajtóválasztását befolyásoló 10 legfontosabb szempontot!

  • Milyen színű és formájú ajtót válasszunk?
  • Milyen anyagú legyen az ajtó felülete?
  • Hogyan válasszon, ha nem akar görbe ajtókat?

Ajtó véglegesítés


részemre az INGYENES tanulmányok
elolvasásához szükséges kódot!

Tudástár tervezőknek
lakberendezőknek

Tervezőknek és lakberendezőknek szóló tudástárunkban a padlóburkolatokkal és a fa falburkolatokkal kapcsolatban felmerülő tervezési kérdések és információk mellett, megjelenítjük az aktuális termékinformációkat és termékújdonságokat.

GYAKORI
KÉRDÉSEK

  • Szükséges-e szakembert hívnia beszereléshez, vagy meg tudom-e magam is csinálni?
Természetesen nem szükséges, de tanácsos. Az ajtók beépítése nem ördöngösség...