Nyílászáró főoldal / Beltéri ajtók / Idézetek

Orosz Péter (Miskolc)

"Másodszor rendeltem beltéri ajtókat a Mantu-tól. Természetesen nem véletlenül tértem vissza hozzájuk, hiszen ugyanazt kaptam tőlük újra, megkérdőjelezhetetlen szakértelmet, kitűnő minőséget, és olyan kedves kiszolgálást, amellyel - sajnos - mostanában ritkán találkozik az ember. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget. (Nyugodt lélekkel szoktam megtenni.)"


Baliko Adrienn (Martonvásár)

"A Mantu Ajtóstúdiónál nagyon felkészült, hozzáértő, kedves eladók vártak. Imponált, hogy nem szerettek volna a legdrágább termékre rábeszélni."


Mózes László (Budapest)

"Először is nagyon köszönjük a sok segítséget, amit Tőletek kaptunk.Jó volt érezni, hogy nem csak egy terméket akartatok eladni, hanem az elképzeléseinket is meg akartátok ismerni, hogy a cég termékeiből a legmegfelelőbbet választhassuk. Külön is megköszönöm az ajtószerelők precíz, gyors munkáját."


Stehlich Gábor

"Új családi ház építésénél vettük igénybe az ablakok, kültéri ajtó és erkély ajtók beszerzésénél, megtervezésénél és beépítésénél a stúdió munkatársai szakszerű segítség​üket. Nagyon konstruktív ötletekkel, felkészült műszaki háttérrel, üzleti rugalmassággal segítettek. Nagyon elégedett voltam munkájukkal. Ha újra építkezek már a tervezési időszakban is bevonom a stúdiót, mert ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani. "


Matus Kati (lakberendező)

"Köszönet illeti még Csorba Valit, a kereskedők gyöngyét! Nekem ő testesíti meg az ízig-vérig kereskedőt, aki mindent tud a portékájáról, és ezt olyan lelkesen adja elő, hogy az ember, bár kiad egy rakás pénzt, mégis jó érzéssel teheti ezt. Biztos vagyok benne, hogy az ő kezei közé kerülve mindenki az anyagi lehetőségeihez mért legnagyobb luxust kapja meg. Hálásak vagyunk neki, hogy bennünket is pont ezekre a termékekre beszélt rá. Lakberendező lévén, ügyfeleimet is mindig hozzá fogom irányítani."


Sziráki Zsófia (Lakberendező és projekt manager)

"Ezúton is szeretném őszinte elégedettségemet és hálámat kifejezni a gördülékeny, profi szolgáltatásért és a kedvességért, amit első pillanattól kezdve, ahogy elkezdtem együtt dolgozni veletek, tapasztaltam. Igazán elégedett vagyok kiváló termékeitekkel, a beltéri ajtókkal és a választott padlóburkolattal egyaránt. Köszönöm Nektek a teljes körű tájékoztatást, a rugalmasságot és segítőkészséget az egész folyamat során. A megújult bemutatótermetek is csodaszép, szívből gratulálok hozzá! "


Baliko Csaba (Martonvásár)

"Sokat keresgéltünk, de ár –érték- minőség-design arányban nem találtunk hasonlót a magyar piacon. Az egész építkezés során egyedül az ajtókkal kapcsolatban nem volt semmilyen problémánk. Köszönjük a Mantus Csapatnak!"


Lackói Gábor

"A Mantu Ajtó Ablak Stúdió kollégái - különös tekintettel Hollósy Noémi kolléganőre - maximális figyelemmel és precizitással mérték fel az igényeimet a beltéri ajtóim kiválasztásánál. Bár az eredeti elképzeléseim 1 év alatt folyamatosan változtak, a kollégák mindvégig kitartóan és maximális ügyfélközpontúsággal fogadtak.Úgy gondolom ez a hozzáállás mind kiszolgálásban mind műszaki minőségben ma egyedülálló és ennek ékes bizonyítékai a gyönyörűen beszerelt ajtóim. Olcsóbbat biztos, hogy kaphattam volna máshol de ilyen kifogástalan minőséget biztos hogy máshol nem."


Süle László (Principatus Üzletviteli Tanácsadó Kft.)

"Szeretném kifejezni elismerésemet a Csorba Valéria által tanúsított ügyfélbarát és megnyerő kiszolgálás kapcsán. Jómagam is értékesítési céget vezetek, ezért azt gondolom szakmailag is tudom értékelni, ha egy értékesítő magas színvonalon végzi a munkáját. Az ő esetében egyértelműen ez a helyzet."


Szoga Tamás (Tenders and Trading Director - GSK House)

"Kedves Vali! Az ajtók tökéletesen működnek, és nagyon jól mutatnak! Ha gondolod, akkor gyere el, vagy gyertek el hozzánk pár kollégával és csináljatok pár fotót, szerintem megéri!"


Dunai Mária (Budapest)

"Az ajtók rendben megérkeztek, és nagyon elégedett vagyok, mind a termékkel, mind a szolgáltatással. Köszönöm!"


Barazsy Ákos (operatív igazgató, CRM tréner)

"A Mantu már megint percre pontosan érkezett, nem is emlékszem más építőipari cégre aki ilyen pontos lett volna – indított reggel a feleségem. Szóval köszönjük, szépen megcsinálták a tokcserét"


Farkas Zoltán (Nívó díjas építészmérnök)

"Eddigi tapasztalatom alapján a Mantu-Ajtóstúdió termékeivel mindig meg tudtam valósítani azt a fajta minőséget, igényességet és egyediséget, melyet jelenleg még csak kevés megbízó tart igazán fontosnak."


H. Dezső

"Összességében kedvező kép marad meg bennem Önökről: egy reklamációs helyzet kezelése sok mindent elárul egy vállalatról és ezt Önök az én esetemben korrektül oldották meg. Ha az ember kereskedelemre adja a fejét, akkor a vevőközpontú gondolkodás kell, hogy az elsődleges legyen a munkája során. Ezzel a gondolkodásmóddal találkoztam az Önök esetében."


Wolf Péter (www.artisjus.hu/wolfpeter)

"Mindig örömmel tölt el, ha azt a mentalitást észlelem, amit a Mantunál. Nevezetesen, hogy korrekt ajánlatot kapok, betartott határidővel, képzett szakemberekkel. Megelégedésemre az ár és a minőség jó arányt mutatnak. "


Stehlich Gábor

"A már régebben Önöknél vásárolt és beépített ablakokkal is nagyon elégedett voltam, így , a beltéri ajtókat is a Stúdióban rendeltem, melyeket be is építettek. Most is magas színt​ű​ munkát végeztek, melyet ismételten köszönök. "


Borsody Piroska

"Lassan itt az ősz, és mi szinte egy éve már az új házban lakunk, minden percben áldunk Benneteket a remek nyílászárókért, amit a Nálatok vásároltunk. Már több ismerősnek is megadtuk az elérhetőségeteket."


Brlik Janos

"A felújítás alkalmával ​az átlagosnál magasabb követelményeket állítottam fel a hang és hőszigetelés, a betörésvédelem, a látvány tekintetében​,​ és nem utolsósorban a kivitelezésben. Csúcsminőséget szerettem volna professzionális megoldásokkal. ​Ezeket a feltételeket a Mantu maradéktalanul teljesítette. Az üzleti kiszolgálás, a műszaki kivitelezés és az emberi hozzáállás jelenleg egyedülálló náluk ​ezen a területen."


Nagy Zsuzsa

"A 3 hónapig tartó lakásfelújításunk során, egyedül az ajtó megrendelésével és annak szállításával nem voltak gondjaink. Külön köszönet Csorba Valériának a segítőkészségéért, az azonnali intézkedéséért és nem utolsó sorban a humoráért...higgyék el rám fért! Vali, még egyszer nagyon köszönöm!"


Ulrich Péter (építész tervező)

"Rendkívül alapos, korrekt anyag, kimerítően körüljárja és tisztázza az érintett kérdéskört - bár az építőipar és a piac minden szereplője így gondolkozna/dolgozna!"


Szabó Péter

"Nagyon szépen köszönöm a segítségüket, nagyon jól jöttek a tanácsaik az építkezés folyamán."


Vadász Bence (Pro Architectura díjas építész)

"Ritkaság a nyílászárókat gyártó vagy forgalmazó cégek között, hogy kiemelkedően jó minőségű termékeket rendkívül finom, nem túldíszített designnal merjenek kínálni."


Vadász Bence (Pro Architectura díjas építész )

"A Mantu-Ajtóstúdió kínálatát abból a szempontból is jónak tartom, hogy termékei közt megtalálhatóak az igényes, de egyszerű nyílászárók, amelyek jó helyen történő alkalmazásával – kedvező áron – egyedi hatást lehet elérni, ugyanakkor megvan annak a lehetősége is, hogy különleges helyekre, különleges nyílászárókat válasszunk."


Gódor István

"Tavaly ősszel rendeltem Önöktől 2 kisebb ablakot. Mivel a munkájukkal és a pontosságukkal is nagyon meg voltam elégedve, ezért újra Önökhöz fordulok egy újabb ajánlatkéréssel."


Bunevácz Róbert (BOLS HUNGARY KFT.)

"Visszatérő vásárlóként azt hiszem hiteles információval tudok szolgálni a Mantu által forgalmazott termékekről és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokról. Mindkét lakásomnál csúcsminőségre mentem a választott anyagok tekintetében, de az ajtók még így is igazi ékességei lettek a lakásoknak. A Mantu Stúdióban minden kérdésemre választ kapok, és minden problémára megoldást. A szerelő csapat mindkét alkalommal rugalmas volt a szerelési időpont tekintetében. A Mantu soha nem lesz a legolcsóbb, de aki úgy dönt hogy hajlandó megfizetni a minőséget, az a saját igényességéről és jó ízléséről is tanúbizonyságot tesz. A "Mantu" ajtó nem egy akadály, hanem egy élményt rejtő kapocs két helység közt. Puhán, csendben, pontosan záródik, és nyílik. "


Bencze Ferenc (Szekszárd)

"Köszönöm, hogy ránk is gondolt. Az Önök által forgalmazott ajtókkal teljes mértékben elégedettek vagyunk, az ügyfeleink közül többen is kérdezték már, hol vásároltuk a nyílászárókat. Remélem, hogy néhányan azóta már vásároltak is Önöktől."


Takács Gyula (Miskolc)

"Amikor a Mantu stúdióban voltam, akkor teljesen egyértelművé vált számomra, hogy a Lenteam ajtó az én ajtóm. Egyrészt az ajtók minősége, de ami ennél is fontosabb az Ön szakmai hozzáértése, magyarázatai, valamint emberi hozzáállása döntött a Lenteam mellett."


Kiss Gergely

"Egy darab ajtóra volt szükségem, ugyanolyanra, mint a többi a lakásomban, és álmomban sem gondoltam volna, amikor bementem Önökhöz, hogy sikerül kinyomozni, hogy Önök voltak a beszállítók a projekthez, és a pontos típust is sikerült kikeresni! Több céget végigjártam korábban, de egyrészt amikor bejelentettem, hogy egy darab ajtóra van szükségem, és gömbölyített élekkel, akkor már oda volt a lelkesedésük, és olyan árat ajánlottak, amitől elment a kedvem. Összefoglalva az ajtó keresés rémálomként indult számomra, és nagyon pozitív meglepetés volt számomra az a hozzáállás amivel Önöknél szembesültem, egész biztos, hogy legközelebb is Önöket fogom felkeresni!"


Dr. Tóth Zoltánné

"A megrendeléstől a beépítésig majdnem minden gördülékenyen ment, egy kis problémát leszámítva. A szállítás során sajnos megsérült néhány ajtó, ami számunkra igen komoly traumát okozott, hiszen közel 2 hónapot kellett várni az általunk áhított ajtókra. De mint minden rosszban van valami jó, a Mantu csapata ekkor sem hagyott minket cserben. Mindent megtettek annak érdekében, hogy a csorba minél hamarabb ki legyen köszörülve."


Borsody Piroska

"A szerelők szépen-ügyesen csinálják a dolgukat, és köszönettel tartozunk neked, amiért hozzásegített a Mantu csapata, hogy minden szép és jó legyen."


Németh László (Budapest)

"Ma voltak nálam a szerelőik és, amit lehetett beállítottak, átnéztek. Nagyon előzékenyen, kulturáltan, szakszerűen végezték a munkájukat,gratulálok a Mantu csapatához,köszönöm."


Iszak Tibor (Raaberfreight Rt. vezérigazgatója)

"Választásunk a Mantu-Ajtóstúdióra esett, aminek egyik oka az, hogy a tájékozódási fázisban nagyon sok hasznos tanácsot kaptunk a cég szakembereitől."

Vissza a főoldalra

ÜGYFELEINK
MONDTÁK

"Az ajtók rendben megérkeztek, és nagyon elégedett vagyok, mind a termékkel, mind a szolgáltatással. Köszönöm!"
  • Dunai Mária (Budapest)

AZ AJTÓVÁSÁRLÁS ALFÁJA ÉS OMEGÁJA

Szeretné a legjobb döntést hozni és a megvásárolt ajtókat évek múlva is büszkén mutogatni ismerőseinek?

Szeretne elégedetten visszagondolni döntésére és kajánul rácsodálkozni a szomszéd káoszos építkezésére?

Nem kell mást tennie, regisztráljon és olvassa el mindkét tanulmányunkat, melyekben garantáltan választ talál minden kérdésére.

Ajtó tízparancsolat

Ismerje meg tanulmányunkból az Ön ajtóválasztását befolyásoló 10 legfontosabb szempontot!

  • Milyen színű és formájú ajtót válasszunk?
  • Milyen anyagú legyen az ajtó felülete?
  • Hogyan válasszon, ha nem akar görbe ajtókat?

Ajtó véglegesítés


részemre az INGYENES tanulmányok
elolvasásához szükséges kódot!

Tudástár tervezőknek
lakberendezőknek

Tervezőknek és lakberendezőknek szóló tudástárunkban a padlóburkolatokkal és a fa falburkolatokkal kapcsolatban felmerülő tervezési kérdések és információk mellett, megjelenítjük az aktuális termékinformációkat és termékújdonságokat.

GYAKORI
KÉRDÉSEK

  • Mikor kell megrendelnem a beltéri ajtókat?
A korszerű, utólagos elhelyezésű ajtók beépítése az építkezés legutolsó fázisában esedékes. Azt szokták tréfásan mondani, hogy az ajtók a lakás első bútorai, így elméletileg a költözé...