A legmenőbb beltéri ajtó trend

2014-10-29

A Minimál Furnér ajtóprogram azoknak az igényes lakásfelújítóknak és építkezőknek készült, akik odafigyelnek környezetük divatos és trendi kialakítására. Azoknak, akik nem kérnek a mindent elborító műanyagból és értékelik a fában rejlő természetes szépséget. ("NO fólia" garancia)

A Grauthoff cég számukra fejlesztette ki ezt az exkluzív termékcsaládot, mely a következő évek meghatározó, mások által nehezen másolható ajtótrendje lesz.

Mindenki tudja, hogy a divattrendek szülőhazája Olaszország. Mi sem természetesebb hát, minthogy az egyik legnagyobb, az olasz bútorgyártásban is meghatározó céggel közösen fejlesztették ez az ajtókollekciót.

A különleges és szabadalmaztatott eljárás lényege, hogy a gyártáshoz használt furnérlemezeket előzetesen beszínezik, majd egyenként összeragasztják. A kellő vastagság elérése után a szálirányra merőlegesen újra feldarabolják. Az eljárás eredményeképpen egy rendkívül finom struktúrájú, egyenletes színezetű és harmonikus megjelenésű felület keletkezik.

A Minimál Furnér kollekció egy egészen különleges és rendkívüli lehetőséget teremt meg a modern lakberendezésben. Köztudomású, hogy a lakkozott fehér ajtók egyik legnagyobb előnye, hogy visszafogottságuk révén minden féle stílusba és színvilágba jól beilleszkednek, ezáltal szabad kezet enged a lakberendezőnek. Nos, hasonlóan viselkednek a Minimál Furnér kollekció ajtó modelljei is.

Egységes és homogén furnérfelületüknek köszönhetően nem dominánsak és mindenhol elhelyezhetők, ahová korábban fehér ajtót gondoltunk. Nagy előnyük azonban, hogy a természetes fahatás révén sokkal melegebb érzetet közvetítenek, ezért meghittebbek.

Különleges beltéri ajtókat keres? Lapozza végig az Ajtóstílus magazint.

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Belső enteriőr témában
Markilux kültéri párnák
2015-08-28

Markilux kültéri párnák

A tetxtilárnyékoló rendszereiről ismert Markiluxról kevesen tudják, hogy kültéri párnákkal és textil bevonatú bútorokkal is foglalkozik. Dobja fel teraszát ezekkel az igazán színes, és strapabíró design párnákkal.

Olvasson tovább
Térdepelt már kukoricán?
2014-06-03

Térdepelt már kukoricán?

Gyerekkorunkban biztosan sokunknak mondták a szülei, hogyha rosszak leszünk kukoricára térdepeltetnek bennünket. Akinek kimaradt ez az élmény az életéből most bepótolhatja a Smart Strand kukorica padlószőnyegein.

Olvasson tovább
Megtalálták az ideális szőnyeg anyagát?
2014-06-03

Megtalálták az ideális szőnyeg anyagát?

A textilgyárak folyamatos fejlesztéseik középpontjában a tökéletes szőnyeg alapanyagának megtalálása áll, amely kellően puha és finom tapintású, nem szennyeződik és tartós. Lehet, hogy megtalálták?

Olvasson tovább