A legmenőbb beltéri ajtó trend

2014-10-29

A Minimál Furnér ajtóprogram azoknak az igényes lakásfelújítóknak és építkezőknek készült, akik odafigyelnek környezetük divatos és trendi kialakítására. Azoknak, akik nem kérnek a mindent elborító műanyagból és értékelik a fában rejlő természetes szépséget. ("NO fólia" garancia)

A Grauthoff cég számukra fejlesztette ki ezt az exkluzív termékcsaládot, mely a következő évek meghatározó, mások által nehezen másolható ajtótrendje lesz.

Mindenki tudja, hogy a divattrendek szülőhazája Olaszország. Mi sem természetesebb hát, minthogy az egyik legnagyobb, az olasz bútorgyártásban is meghatározó céggel közösen fejlesztették ez az ajtókollekciót.

A különleges és szabadalmaztatott eljárás lényege, hogy a gyártáshoz használt furnérlemezeket előzetesen beszínezik, majd egyenként összeragasztják. A kellő vastagság elérése után a szálirányra merőlegesen újra feldarabolják. Az eljárás eredményeképpen egy rendkívül finom struktúrájú, egyenletes színezetű és harmonikus megjelenésű felület keletkezik.

A Minimál Furnér kollekció egy egészen különleges és rendkívüli lehetőséget teremt meg a modern lakberendezésben. Köztudomású, hogy a lakkozott fehér ajtók egyik legnagyobb előnye, hogy visszafogottságuk révén minden féle stílusba és színvilágba jól beilleszkednek, ezáltal szabad kezet enged a lakberendezőnek. Nos, hasonlóan viselkednek a Minimál Furnér kollekció ajtó modelljei is.

Egységes és homogén furnérfelületüknek köszönhetően nem dominánsak és mindenhol elhelyezhetők, ahová korábban fehér ajtót gondoltunk. Nagy előnyük azonban, hogy a természetes fahatás révén sokkal melegebb érzetet közvetítenek, ezért meghittebbek.

Különleges beltéri ajtókat keres? Lapozza végig az Ajtóstílus magazint.

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Belső enteriőr témában
Megtalálták az ideális szőnyeg anyagát?
2014-06-03

Megtalálták az ideális szőnyeg anyagát?

A textilgyárak folyamatos fejlesztéseik középpontjában a tökéletes szőnyeg alapanyagának megtalálása áll, amely kellően puha és finom tapintású, nem szennyeződik és tartós. Lehet, hogy megtalálták?

Olvasson tovább
Térdepelt már kukoricán?
2014-06-03

Térdepelt már kukoricán?

Gyerekkorunkban biztosan sokunknak mondták a szülei, hogyha rosszak leszünk kukoricára térdepeltetnek bennünket. Akinek kimaradt ez az élmény az életéből most bepótolhatja a Smart Strand kukorica padlószőnyegein.

Olvasson tovább
Markilux kültéri párnák
2015-08-28

Markilux kültéri párnák

A tetxtilárnyékoló rendszereiről ismert Markiluxról kevesen tudják, hogy kültéri párnákkal és textil bevonatú bútorokkal is foglalkozik. Dobja fel teraszát ezekkel az igazán színes, és strapabíró design párnákkal.

Olvasson tovább