Térdepelt már kukoricán?

2014-06-03

A tökéletes  szőnyeg kényelmes, pihe-puha, harmonikus színű és elnyűhetetlen, a takarítása persze gyerekjáték, hiszen már eleve nem tapad rajta a szennyfolt, továbbá nem fakul, és természetesen egészséges is, mert természetes alapanyagból készül. Mindezek mellett ráadásul az ára is megfizethető.

SmartStrand  minőség egyedülállóságát főleg annak köszönheti, hogy a szőnyeg szálanyaga részben kukorica, ebből fakad különleges szennytaszító képessége is: a vásárláskor egészen szokatlan módon 7-15 éves foltosodási garanciát is kapunk.

Ráadásul a szennytaszító tulajdonságot nem a szőnyeg szálaira felvitt valamilyen védőréteg okozza, mint ahogy a jelenlegi, hasonló termékeknél szokásos (már ha egyáltalán van ilyen védőréteg), hanem ez a szál alapanyagából fakad, miáltal ezt a hatást sem a gyakori és erős takarítás, sem az extrém igénybevétel nem csökkenti.

Ugyancsak a kukorica-összetevő felel azért is, hogy a színek a közvetlen és erős napfény UV sugarainak ellenállnak, akárcsak azért, hogy a termék antiallergén minősítést kapott. Mindezekhez képzeljük el a lehető legmagasabb komfort-besorolást és a lakossági felhasználásnál adható legmagasabb igénybevételi osztályzatot. 

További információ: Mantu Belső Trend

Faragó Juci lakberendező

+36/70-450-4800

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Belső enteriőr témában
A legmenőbb beltéri ajtó trend
2014-10-29

A legmenőbb beltéri ajtó trend

Nehéz pontosan lefordítani a német nevét (Feinschliff) ennek az ajtókollekciónak úgy, hogy az pontosan visszaadja annak hangulatát és értékeit. Ezért, aki tudni akarja, mit is jelent, annak tovább kell olvasnia.

Olvasson tovább
Markilux kültéri párnák
2015-08-28

Markilux kültéri párnák

A tetxtilárnyékoló rendszereiről ismert Markiluxról kevesen tudják, hogy kültéri párnákkal és textil bevonatú bútorokkal is foglalkozik. Dobja fel teraszát ezekkel az igazán színes, és strapabíró design párnákkal.

Olvasson tovább
Megtalálták az ideális szőnyeg anyagát?
2014-06-03

Megtalálták az ideális szőnyeg anyagát?

A textilgyárak folyamatos fejlesztéseik középpontjában a tökéletes szőnyeg alapanyagának megtalálása áll, amely kellően puha és finom tapintású, nem szennyeződik és tartós. Lehet, hogy megtalálták?

Olvasson tovább