Térdepelt már kukoricán?

2014-06-03

A tökéletes  szőnyeg kényelmes, pihe-puha, harmonikus színű és elnyűhetetlen, a takarítása persze gyerekjáték, hiszen már eleve nem tapad rajta a szennyfolt, továbbá nem fakul, és természetesen egészséges is, mert természetes alapanyagból készül. Mindezek mellett ráadásul az ára is megfizethető.

SmartStrand  minőség egyedülállóságát főleg annak köszönheti, hogy a szőnyeg szálanyaga részben kukorica, ebből fakad különleges szennytaszító képessége is: a vásárláskor egészen szokatlan módon 7-15 éves foltosodási garanciát is kapunk.

Ráadásul a szennytaszító tulajdonságot nem a szőnyeg szálaira felvitt valamilyen védőréteg okozza, mint ahogy a jelenlegi, hasonló termékeknél szokásos (már ha egyáltalán van ilyen védőréteg), hanem ez a szál alapanyagából fakad, miáltal ezt a hatást sem a gyakori és erős takarítás, sem az extrém igénybevétel nem csökkenti.

Ugyancsak a kukorica-összetevő felel azért is, hogy a színek a közvetlen és erős napfény UV sugarainak ellenállnak, akárcsak azért, hogy a termék antiallergén minősítést kapott. Mindezekhez képzeljük el a lehető legmagasabb komfort-besorolást és a lakossági felhasználásnál adható legmagasabb igénybevételi osztályzatot. 

További információ: Mantu Belső Trend

Faragó Juci lakberendező

+36/70-450-4800

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Belső enteriőr témában
Megtalálták az ideális szőnyeg anyagát?
2014-06-03

Megtalálták az ideális szőnyeg anyagát?

A textilgyárak folyamatos fejlesztéseik középpontjában a tökéletes szőnyeg alapanyagának megtalálása áll, amely kellően puha és finom tapintású, nem szennyeződik és tartós. Lehet, hogy megtalálták?

Olvasson tovább
Markilux kültéri párnák
2015-08-28

Markilux kültéri párnák

A tetxtilárnyékoló rendszereiről ismert Markiluxról kevesen tudják, hogy kültéri párnákkal és textil bevonatú bútorokkal is foglalkozik. Dobja fel teraszát ezekkel az igazán színes, és strapabíró design párnákkal.

Olvasson tovább
A legmenőbb beltéri ajtó trend
2014-10-29

A legmenőbb beltéri ajtó trend

Nehéz pontosan lefordítani a német nevét (Feinschliff) ennek az ajtókollekciónak úgy, hogy az pontosan visszaadja annak hangulatát és értékeit. Ezért, aki tudni akarja, mit is jelent, annak tovább kell olvasnia.

Olvasson tovább