Markilux kültéri párnák

2015-08-28

A strapabíró textilekből készült Márkilux párna kollekcióban találunk beltéri és kültéri használatra alkalmas típusokat is. A kültéri párnák jól bírják a napsütést, ahogy a textil árnyékolókat sem, úgy a párnákat sem kell attól féltenünk, hogy a nap hamar kiszívja a színüket. Bátran nyúzhatjuk őket, nem fognak hamar elszakadni, kikopni sem.

Markilux párna

A beltéri Basic, a bel és kültérre egyaránt használható Colour, és a különleges mintázatú Abstract családokból áll a Markilux párna kollekció.

A Basic családban öt különböző méretből számos színben választhatunk párnát beltéri használatra.

A Colour családban jóval több féle kivitel közül választhatunk: több szín, akár két féle szín egy párnán, egyedi hímzés, akár teljesen egyedire is szabhatóak. A választékban ülőpuffokat is találunk, melyek szín és designazonosak lehetnek párnáinkkal. Ráadásul mindezt kültéri használatra.

Markilux Comfort Basic

Az Abstarct családot egyedi mintái teszik különlegessé. Ha inkább mintákat szeretne látni az egy színű párnák helyett, akkor itt biztosan megtalálja a kedvencét.

A textil borítású bútorok kollekciójában is találunk beltéri illetve kültéri használatra is alkalmas modelleket. A divatos színek, illetve mintázatok jól illeszkednek a modern lakberendezési trendekbe, a kényelmes kialakítás pedig gondoskodik a gondtalan pihenésről.

A kültéri bútorokat nem kell féltenünk az időjárás viszontagságaitól sem, nem szívja ki őket a nap, nyugodtan strapálhatjuk őket.

Markilux Comfort Colour   

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Belső enteriőr témában
Megtalálták az ideális szőnyeg anyagát?
2014-06-03

Megtalálták az ideális szőnyeg anyagát?

A textilgyárak folyamatos fejlesztéseik középpontjában a tökéletes szőnyeg alapanyagának megtalálása áll, amely kellően puha és finom tapintású, nem szennyeződik és tartós. Lehet, hogy megtalálták?

Olvasson tovább
A legmenőbb beltéri ajtó trend
2014-10-29

A legmenőbb beltéri ajtó trend

Nehéz pontosan lefordítani a német nevét (Feinschliff) ennek az ajtókollekciónak úgy, hogy az pontosan visszaadja annak hangulatát és értékeit. Ezért, aki tudni akarja, mit is jelent, annak tovább kell olvasnia.

Olvasson tovább
Térdepelt már kukoricán?
2014-06-03

Térdepelt már kukoricán?

Gyerekkorunkban biztosan sokunknak mondták a szülei, hogyha rosszak leszünk kukoricára térdepeltetnek bennünket. Akinek kimaradt ez az élmény az életéből most bepótolhatja a Smart Strand kukorica padlószőnyegein.

Olvasson tovább