Az ideális konyhai padlóburkolat

2016-10-12

A konyha az a hely otthonunkban, ahol bármi megtörténhet.  Igazi varázslat, ahogy az összetevőkből igazi lakomák, finom fogások születnek, miközben csalogató illatok töltik be a teret. Az alkotás hevében persze kisebb balesetek is történnek, kicsúszik egy pohár a kezünkből, elejtünk egy tálat, kiszakad a lisztes zacskó, hosszan sorolhatnánk még.

Ezt tudja a kőburkolat

Éppen ezért választanak sokan kőburkolatot a konyhába és a közös helyiségekbe, mert könnyen takarítható, és jól tűri a nedvességet. Még azon az áron is, hogy egyébként sérülékeny, és például egy nehezebb lábos Murphy törvényének megfelelően pont egy sarokra érkezik. A megrepedt, vagy sérült járólap cseréje pedig elég macerás, erre többnyire egy nagyobb felújítás keretében vesszük rá magunkat.

Mivel hideg a felülete, hacsak nem használunk padlófűtést, vagy szőnyegeket, papucsot kell húznunk, hogy ne fázzon rajta a lábunk.

Van, aki hajlandó kompromisszumot kötni, és laminált padlót tesz le. S bár a legmodernebb kivitelek nem szenvedik meg a rendszeres felmosást sem, a felületük nem biztos, hogy sokáig esztétikus tud maradni a kisebb konyhai balesetek után is. Azonban még ez sem jelent megoldást azoknak, akik a designban is a járólap hatást keresik.

Milyen alternatívánk marad, ha nem akarunk se kőburkolatot, se laminált padlót?

 

 

Élvezze a kő és faburkolat előnyeit egyetlen melegburkolatban!

A Nadura az első olyan meleg padlóburkolat, amely egyesíti a kő előnyeit a fáéval, miközben kiküszöböli mindkettő hátrányait.

Ugyanis a Nadura egy vadonatúj anyag, mely az innovatív fejlesztéseiről híres Meister parketta gyár varázsműhelyéből került elő. Az új technológia neve Wood Powder (fapor), amely fa és ásványi anyagok keverékéből állítja elő ezt a forradalmian új padlóburkolatot.

A Nadura padlóburkolatban az a legcsodálatosabb, hogy egyesíti az alkotó  elemek előnyös tulajdonságait, miközben kizárja valamennyi hátrányukat. Az újszerű anyagkeverék kizárólag természetes alkotóelemeket tartalmaz, így egyesíti a kő keménységét a fa melegségével.

A Nadura padlóburklatokban az a jó, hogy nem kell aggódnunk, ha a gyerek végigmegy rajta sáros lábbal, vagy kismotorral, a kutya végigkergeti a macskát az előszobán, ha véletlenül ráesik a vasaló, ha naponta többször felmosunk, de még azért sem, hogy felfázunk papucs nélkül. 

 

 

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Padló és falburkolat témában
Környezetbarát Design padló  PVC burkolat helyett
2015-07-23

Környezetbarát Design padló PVC burkolat helyett

A Meister Design padlóburkolat több szempontból is különleges: károsanyag mentes, úgy lehet lerakni, mint egy laminált padlót, és csodás designok közül választhatunk.

Olvasson tovább
Kopogó és hangos laminált padlók helyett
2018-11-20

Kopogó és hangos laminált padlók helyett

A laminált padlókról köztudott, hogy magas hangfekvésű kopogó, kongó hangot generál a használatuk, bármennyire is óvatosan lépünk rá. Olvassa el, hogy miért, és, hogy mit tehet ellene.

Olvasson tovább
Milyen szegélylécet válasszunk laminált padlóhoz?
2019-05-07

Milyen szegélylécet válasszunk laminált padlóhoz?

A szegélyléc ma már nem csak a dilatációs hézagot eltakaró építőanyag, hanem design elem is. Összegyűjtöttük milyen lehetőségei vannak, ha laminált padlóhoz szeretne szegélylécet választani.

Olvasson tovább