Az első víznek is ellenálló fa padló - Hywood

2022-09-21

Korábban nagy dilemmával szembesültek azok, akik inkább a természetes alapanyagokat kedvelik a lakásban, ha a padló választás került szóba. Egy fa padló, vagy fa parketta kétségkívül gyönyörű.

Mindegyik különleges, egyedi színnel és mintázattal rendelkezik, az otthon éke lehet. Mindemellett élő, lélegző anyagról beszélünk. Lehet bármennyire strapabíró egy laminált, vagy egy vinyl padló, annak sosem lesz olyan szép, aki a fáért rajong.

Egy fa padlóra nagyon kell vigyázni

Ugyanakkor, mint tudjuk, egy fa padló nagy odafigyelést, rendszeres ápolást, és lehetőség szerint problémáktól mentes életvitelt igényel. Mire is gondolunk?

Például nem ömlik ki rá egy pohár bor az esti beszélgetés közben. Nem loccsantjuk ki rá véletlenül a virágoknak szánt vizet, nincs kutyánk, aki boldogan szaladgál a lakásban, sem kicsi gyerekeink, akikkel mindig történik valami ’véletlenül’.

Továbbá sosem esik ki a kezünkből semmilyen tárgy, pláne nem az élével érkezve, és soha nem kerül semmilyen ételmaradék, vagy egyéb meghatározhatatlan eredetű ’nem én voltam’ folt a padlóra. Ja, és nincsenek nehéz bútoraink sem, de ha vannak is, soha nem mozgatjuk őket.

Hywood vízálló fa padló

Ez nem hangzik annyira életszerűnek, igaz?

Így talán nem is kérdés, hogy mekkora technikai újdonságnak számít egy olyan valódi fa padló, ami rendelkezik a design padlók összes előnyével.

A ter Hürne kínálatában szereplő világújdonság a Hywood fa padló az első, ami fa burkolatként ellenáll a víznek, valamint elképesztően ellenálló a felületi karcokkal és sérülésekkel szemben. Olyannyira, hogy a gyártó ajánlása szerint nyugodtan használhatjuk az egész lakásban, még a konyhában és a fürdőben is!

Nézze meg ezekben a rövid videókban, hogy mire képes a Hywood fa padló

 

Az első igazi víznek is ellenálló fa padló

 

Egy fa padló, ami ellenáll a mikrokarcoknak

 

Ezt a fa padlót nem kell féltenie a leeső tárgyaktól

 

Végre egy fa padló, amibe nem ragad bele a por és a kosz

A Hywood víznek is ellenálló fa padlóról itt talál még több információt.

 

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Padlóburkolat témában
Melegburkolatot a konyhába?
2020-11-03

Melegburkolatot a konyhába?

Függetlenül attól, hogy új épületről, vagy felújításról van szó: gyakran felmerül a kérdés, hogy milyen padlóburkolatot válasszunk a konyhába. Nézzük, mik a lehetőségek.

Olvasson tovább
Lépcső burkolása laminált padlóval
2019-02-27

Lépcső burkolása laminált padlóval

A beltéri lépcsők padlóburkolattal való burkolása mostanában egyszerű és divatos megoldásnak számít. Azonban aki kevéssé ügyeskezű mesterember, annak problémát okozhat a lerakásban a lépcsőfokok szélén az illesztés. Szerencsére a komoly padló gyártók erre

Olvasson tovább
A fa parketták új generációja
2014-04-30

A fa parketták új generációja

Hogyan lehet az erdők fáinak szépségét bevinni a lakásunkba anélkül, hogy károsítanánk a természetet? E törekvés jegyében születtek 15-20 éve napjaink kedvelt szalagparkettái, svédpadlói. De ma már egy forradalmian új technológia követel helyet magának.

Olvasson tovább