Az ideális konyhai padlóburkolat

2016-10-12

A konyha az a hely otthonunkban, ahol bármi megtörténhet.  Igazi varázslat, ahogy az összetevőkből igazi lakomák, finom fogások születnek, miközben csalogató illatok töltik be a teret. Az alkotás hevében persze kisebb balesetek is történnek, kicsúszik egy pohár a kezünkből, elejtünk egy tálat, kiszakad a lisztes zacskó, hosszan sorolhatnánk még.

Ezt tudja a kőburkolat

Éppen ezért választanak sokan kőburkolatot a konyhába és a közös helyiségekbe, mert könnyen takarítható, és jól tűri a nedvességet.

Még azon az áron is, hogy egyébként sérülékeny, és például egy nehezebb lábos Murphy törvényének megfelelően pont egy sarokra érkezik. A megrepedt, vagy sérült járólap cseréje pedig elég macerás, erre többnyire egy nagyobb felújítás keretében vesszük rá magunkat.

Ami szintén nagyobb próbatétel, felverni, vésni a régit, amitől minden tiszta por lesz, majd letenni az újat. És ha már takaríthatóság: próbált valaha világos színű fugából kiömlött vörösbort takarítani?

Mivel hideg a felülete, hacsak nem használunk padlófűtést, vagy szőnyegeket, papucsot kell húznunk, hogy ne fázzon rajta a lábunk. Mondjuk a fűtés szezon végével a padlófűtés sem siet a segítségünkre.

Van, aki hajlandó kompromisszumot kötni, és laminált padlót tesz le. S bár a legmodernebb kivitelek nem szenvedik meg a rendszeres felmosást sem, a felületük nem biztos, hogy sokáig esztétikus tud maradni a kisebb konyhai balesetek után is. Azonban még ez sem jelent megoldást azoknak, akik a designban is a járólap hatást keresik.

Milyen alternatívánk marad, ha nem akarunk se kőburkolatot, se laminált padlót?

 

Élvezze a kő és faburkolat előnyeit egyetlen melegburkolatban!

A Nadura az első olyan meleg padlóburkolat, amely egyesíti a kő előnyeit a fáéval, miközben kiküszöböli mindkettő hátrányait.

Ugyanis a Nadura egy vadonatúj anyag, mely az innovatív fejlesztéseiről híres Meister parketta gyár varázsműhelyéből került elő.

Az új technológia neve Wood Powder (fapor), amely fa és ásványi anyagok keverékéből állítja elő ezt a forradalmian új padlóburkolatot.

A Nadura padlóburkolatban az a legcsodálatosabb, hogy egyesíti az alkotó  elemek előnyös tulajdonságait, miközben kizárja valamennyi hátrányukat.

Az újszerű anyagkeverék kizárólag természetes alkotóelemeket tartalmaz, így egyesíti a kő keménységét a fa melegségével.

A Nadura padlóburklatokban az a jó, hogy nem kell aggódnunk, ha a gyerek végigmegy rajta sáros lábbal, vagy kismotorral, a kutya végigkergeti a macskát az előszobán, ha véletlenül ráesik a vasaló, ha naponta többször felmosunk, de még azért sem, hogy felfázunk papucs nélkül. 

 

 

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Padlóburkolat témában
Ezért válasszon vinyl padlót!
2018-07-31

Ezért válasszon vinyl padlót!

Egyre keresettebbé válnak a vinyl padlók, nem véletlenül. Olvassa el, miért érdemes otthonába ilyen padlót választania.

Olvasson tovább
Milyen vastag legyen a laminált padló?
2014-07-21

Milyen vastag legyen a laminált padló?

A köztudatban egyre inkább elterjedni látszik az, hogy egy laminált padló csak akkor minőségi, ha vastag. Utánajártunk, mi köze a vastagságnak a minőséghez!

Olvasson tovább
Vinyl padló - vinyl nélkül
2018-07-17

Vinyl padló - vinyl nélkül

A talán elsőre meglepőnek cím mögött egy fantasztikus új termék rejtőzik, amit a német prémium padlómárka, a Meister Boden dobott piacra.

Olvasson tovább