Kapcsolat

Kapcsolat

Kapcsolat

Aki először jár nálunk, kész labirintusnak látja a több, mint 400 m2-es bemutatótermünket, nem véletlenül. Ugyanis vettük a fáradságot, és nem csak beépítettük a nyílászáróinkat, de igyekeztünk lakberendezési stílusokban, enteriőrökben elhelyezni őket, hogy minél inkább érzékeltessük, ezek az ajtók valóban otthona díszei lehetnek.

Mivel a lehető legtöbb modellt szerettük volna megmutatni, ezért a beépített több, mint 40 ajtó között talál nyíló ajtókat, toló ajtókat, kétszárnyú ajtót, fa hatású, furnéros, festett fehér, mart, klasszikus, és modern ajtókat, valamint kilincseket is. 

Mantu Ajtó-Ablak Stúdió

Cím: 1139 Budapest
Röppentyű u. 73/A
Telefon: 06/1-920-2020
E-mail: belteriajto@mantu.hu

Bemutatótermünket jól megközelíthető helyen Budapesten a XIII. kerületben találja. Eljuthat hozzánk a 3-as metróval a Forgách utcai megállótól, vagy az Árpád-híd pesti hídfőjétől induló 120-as autóbusszal.

Amennyiben autóval érkezik, előzetes bejelentkezés alapján zárt parkolónkban (bejárat a Rozsnyai utca felől) tudunk Önnek parkolóhelyet biztosítani. Felhívjuk figyelmét, hogy a környező utcákban a parkolás fizetős.

Nyitva tartás:

H-CS: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-14.00

Tisztelt Ügyfelünk!

Tekintettel a kialakult járványügyi helyzetre, március 13-tól elsősorban otthoni munkavégzés keretében fogunk működni, előreláthatólag március végéig. 

Amennyiben megoldható, minden egyeztetést telefonon, vagy e-mailben folytatunk le, de a bemutatótermünk továbbra is elérhető KIZÁRÓLAG előre bejelentkezés alapján, 9:00-15:00 óra között.

Időpontot az alábbi email címeken és telefonszámokon tud kérni:

ablak@mantu.hu – ablakok és bejárati ajtók

Besenyei Tímea +36/20-519-4787

telikert@mantu.hu – télikertek, üvegteraszok

Barton Zoltán +36/30-514-6787

ajto@mantu.hu – beltéri ajtók és padló burkolatok

Bedzsula Gorán +36/20-519-4771

Megértését köszönjük!

A Mantu Ajtó-Ablak Stúdió csapata

Időpont egyeztetés

Egy átlagos nyílászáró kereskedésben nem mindennap esik meg az ügyfelekkel, hogy nincs kapacitás kiszolgálni őket. Bevalljuk, velünk többször is előfordult már. 

Így azért, hogy ne érezze magát futószalagon, és azért, hogy biztosan garantálni tudjuk Önnek a teljes figyelmünket, kérjük, hogy minden esetben egyeztessen kollégáinkkal egy időpontot.

Kapcsolatfelvétel

Az időpont foglaláshoz kérjük adja meg adatait az alábbi mezők kitöltésével. Ezt követően egy napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.