Kapcsolat

Kapcsolat

Kapcsolat

Aki először jár nálunk, kész labirintusnak látja a több, mint 400 m2-es bemutatótermünket, nem véletlenül. Ugyanis vettük a fáradságot, és nem csak beépítettük a nyílászáróinkat, de igyekeztünk lakberendezési stílusokban, enteriőrökben elhelyezni őket, hogy minél inkább érzékeltessük, ezek az ajtók valóban otthona díszei lehetnek.

Mivel a lehető legtöbb modellt szerettük volna megmutatni, ezért a beépített több, mint 40 ajtó között talál nyíló ajtókat, toló ajtókat, kétszárnyú ajtót, fa hatású, furnéros, festett fehér, mart, klasszikus, és modern ajtókat, valamint kilincseket is. 

Mantu Ajtó-Ablak Stúdió

Cím: 1139 Budapest
Röppentyű u. 73/A
Telefon: 06/1-920-2020
E-mail: belteriajto@mantu.hu

Bemutatótermünket jól megközelíthető helyen Budapesten a XIII. kerületben találja. Eljuthat hozzánk a 3-as metróval a Forgách utcai megállótól, vagy az Árpád-híd pesti hídfőjétől induló 120-as autóbusszal.

Amennyiben autóval érkezik, előzetes bejelentkezés alapján zárt parkolónkban (bejárat a Rozsnyai utca felől) tudunk Önnek parkolóhelyet biztosítani. Felhívjuk figyelmét, hogy a környező utcákban a parkolás fizetős.

Nyitva tartás:

H-CS: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-14.00

Kedves leendő Ügyfelünk!

Örömmel tudatjuk, hogy bemutatótermünk május 18-tól a normál nyitva tartási időben az alábbi feltételekkel zavartalanul üzemel:

Bár a korlátozások megszűntek, továbbra is szeretnénk elővigyázatosak maradni, ezért az egyeztetéshez MINDENKÉPPEN ELŐZETES IDŐPONT EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES, melyet a lenti telefonszámokon tud megtenni.

Így vigyázunk Önre, és minden ügyfelünkre

  • Tekintettel a bemutatótermünk méretére, egyazon idősávban egyszerre csak két külön egyeztetést vállalunk. 
  • Minden egyeztetés után fertőtlenítjük a kilincseket, a használt kézi mintákat, és alaposan kiszellőztetünk.
  • Amikor eljön hozzánk, kérjük, hogy viseljen maszkot az egyeztetés során. Természetesen rajtunk is lesz. 
  • Kézfertőtlenítési és kézmosási lehetőséget biztosítunk. 
  • Eddig sem úgy értékesítettünk, hogy az ügyfeleink nyakába másztunk volna, de most különösen figyelünk a távolságtartásra. 
  • Ha nem szeretne papír alapú katalógusokat hazavinni, semmi gond, elküldünk Önnek mindent digitális formában. 

Vigyázunk Önre, köszönjük, hogy Ön is vigyáz ránk!

A Mantu csapata

Ajánlatkérés és időpont igénylés

Ablak: Besenyei Tímea +36/20-519-4787 - ablak@mantu.hu

Télikert: Barton Zoltán +36/30-514-6787 - telikert@mantu.hu

Ajtó: Bedzsula Gorán +36/20-519-4771 - ajto@mantu.hu

Padló: Kovács Veronika +36/70-450-4807 - padlo@mantu.hu 

Időpont egyeztetés

Egy átlagos nyílászáró kereskedésben nem mindennap esik meg az ügyfelekkel, hogy nincs kapacitás kiszolgálni őket. Bevalljuk, velünk többször is előfordult már. 

Így azért, hogy ne érezze magát futószalagon, és azért, hogy biztosan garantálni tudjuk Önnek a teljes figyelmünket, kérjük, hogy minden esetben egyeztessen kollégáinkkal egy időpontot.

Kapcsolatfelvétel

Az időpont foglaláshoz kérjük adja meg adatait az alábbi mezők kitöltésével. Ezt követően egy napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.