1139 Budapest Röppentyű utca 73

Mantu Főoldal / Legyen Ön a saját lakberendezője!
Tudja ki az a lakberendező, aki mindent tud Önről?


Ön vizuális típus? Akkor képzelje el, hogy végre nem egy unalmas, egy kaptafára készült bemutatóteremben próbálják jóformán csak a képzeletére bízni, hogyan mutatnak majd együtt otthonában a kiválasztott termékek!

Most nyissa ki a szemét és ismerkedjen meg Budapest első interaktív nyílászáró bemutatótermével, ahol csak az alapötletet kell a fantáziájára bíznia, a végeredményt azonnal megnézheti a saját szemével! Nálunk nemcsak megálmodhatja vágyai otthonát, de ki is próbálhatja, hogy elképzelése a valóságban is tetszik-e Önnek!

Hogyan? Válasszon egy ajtót, egy tokot, egy padlóburkolatot, egy szegélylécet és a tapétáról se feledkezzen meg! Új bemutatórendszerünk segítségével alkossa meg belőlük leendő nappaliját, fürdő vagy hálószobáját! Majd lépjen hátra és nézze meg a végeredményt! Tetszik? Otthon is így fog kinézni! Mégsem tetszik? Változtasson most! Talán mégiscsak a világosabb padlóburkolat illik oda jobban? Próbálja ki azzal!
Tapéta helyett választhat a legmodernebb falpanelek közül is, a padlóburkolat lehet parketta, linóleum vagy laminált padló. Végül már csak az Önnek tetsző kilincset kell kiválasztania, hogy teljes legyen a kép!

Jöjjön el a megújult bemutatótermünkbe, próbálja ki milyen könnyen megvalósíthatja élőben az elképzelését, akárcsak egy vérprofi lakberendező!


A 2011-es Baun felépített interaktív bemutató modul videója:
Mantu Kapcsolatfelvétel Mantu Időpont FoglalásaÜGYFELEINK
MONDTÁK

"Egy darab ajtóra volt szükségem, ugyanolyanra, mint a többi a lakásomban, és álmomban sem gondoltam volna, amikor bementem Önökhöz, hogy sikerül kinyomozni, hogy Önök voltak a beszállítók a projekthez, és a pontos típust is sikerült kikeresni! Több céget végigjártam korábban, de egyrészt amikor bejelentettem, hogy egy darab ajtóra van szükségem, és gömbölyített élekkel, akkor már oda volt a lelkesedésük, és olyan árat ajánlottak, amitől elment a kedvem. Összefoglalva az ajtó keresés rémálomként indult számomra, és nagyon pozitív meglepetés volt számomra az a hozzáállás amivel Önöknél szembesültem, egész biztos, hogy legközelebb is Önöket fogom felkeresni!"
  • Kiss Gergely

AZ AJTÓVÁSÁRLÁS ALFÁJA ÉS OMEGÁJA

Szeretné a legjobb döntést hozni és a megvásárolt ajtókat évek múlva is büszkén mutogatni ismerőseinek?

Szeretne elégedetten visszagondolni döntésére és kajánul rácsodálkozni a szomszéd káoszos építkezésére?

Nem kell mást tennie, regisztráljon és olvassa el mindkét tanulmányunkat, melyekben garantáltan választ talál minden kérdésére.

Ajtó tízparancsolat

Ismerje meg tanulmányunkból az Ön ajtóválasztását befolyásoló 10 legfontosabb szempontot!

  • Milyen színű és formájú ajtót válasszunk?
  • Milyen anyagú legyen az ajtó felülete?
  • Hogyan válasszon, ha nem akar görbe ajtókat?

Ajtó véglegesítés


részemre az INGYENES tanulmányok
elolvasásához szükséges kódot!

Tudástár tervezőknek
lakberendezőknek

Tervezőknek és lakberendezőknek szóló tudástárunkban a padlóburkolatokkal és a fa falburkolatokkal kapcsolatban felmerülő tervezési kérdések és információk mellett, megjelenítjük az aktuális termékinformációkat és termékújdonságokat.

GYAKORI
KÉRDÉSEK

  • Tapasztalatom szerint nagyon sok beltéri ajtó görbe, vetemedett. Mi ennek az oka?
Sajnos a vásárlók többsége nagyon kevés figyelmet fordít az ajtók műszaki paramétereire, pedig ezek közül az egyik legfontosabb az ajtók stabilitása. Sokszor a kedvezőbb ár csábít el bennünket vevőket, és nem veszünk tudomást arról a bölcsességről, „hogy olcsó húsnak híg a leve”. Az ajtók...