Hosszú padlóburkolatok óriási nappalikhoz

2015-09-14

Legyen szó akár stílusos loft lakásról, akár egy igazán óriási méretű nappaliról, a nagy alapterület szinte könyörög, hogy valami igazán különlegessel, grandiózussal borítsuk be. A klikk rendszerű padlóburkolatok szálmérete 2 méter körül mozog, ezek átlagos hosszúságúak. Egy hosszabb szálmérettel viszont még jobban tudjuk hangsúlyozni, növelni a belső teret.

Meister PD550 fa parketta óriási panel hosszúsággal

A Meister PD 550 egy olyan fa padlóburkolat, mely egészen elképesztő méretekkel rendelkezik. A rövidebb típus szálméretének hossza 3,65 méter, a hosszabbik viszont 4,22. Ilyen hosszúság mellé szélesség is dukál, mindkét típus 22 cm széles, de a rövidebb szálból választhatunk 26cm széleset is. 

Ezzel a hosszúsággal már nem kell toldani a szálakat a rövd élek mentén, azaz a szál végig egyben tud futni a helyiségen, ha ezt a szoba mérete engedi. A hosszanti V fuga optikailag még inkább erősíti a szálak méretét.

A laminált padlók között is találunk egy kedvezőbb áru alternatívát a hosszú padlóra. Igaz, ez 'csak' 2,65 méter hosszú, viszont a normál méretű nappalikban ezzel is tudjuk optikailag a teret növelni. 

A Meister fa parketta választékról ezen az oldalon olvashat bővebben.

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Padló és falburkolat témában
Milyen alátétet válasszunk a laminált padlóhoz?
2019-05-09

Milyen alátétet válasszunk a laminált padlóhoz?

Rengeteg típusú és minőségű alátét létezik, amit a laminált padlók alá beszerezhetünk. Nézzük, hogy mire lesz szüksége, és milyen lehetőségei vannak.

Olvasson tovább
Hol vásároljak laminált padlót?
2018-11-29

Hol vásároljak laminált padlót?

Eljött a felújítás kitűzött pillanata, de előtte még meg kell vásárolni a laminált padlót. Nézzük, hol érdemes!

Olvasson tovább
Minden, amit a laminált padlók kopásállóságáról tudni kell
2018-11-22

Minden, amit a laminált padlók kopásállóságáról tudni kell

A laminált padlók egyik legtöbbet emlegetett tulajdonsága a kopásállóság. Megvizsgáltuk mennyire fontos valójában, és mit kell tudnia róla.

Olvasson tovább